Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Στην Παραλία Κατερίνης το Παγκόσμιο& το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο

 •ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 9 – 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

•ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ 7 – 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 

Μία ακόμαμεγάλη αθλητική γιορτή υποδέχεται η Παραλία Κατερίνης, καθώς 400 και πλέον αθλητές από όλο τον κόσμο, αναμένεται το τετραήμερο 7 έως 10 Ιουλίου,να προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα και πολλές συγκινήσεις στους φίλους του αθλητισμού.

Ο λόγος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (4η φάση) και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/εφήβων, κορασίδων/νεανίδων. Μεταξύ των συμμετεχόντων και 7 αθλητές της Κατερίνης, μέλη της εθνικής ομάδας και του συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ».

Τους αγώνες διοργανώνουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Κατερίνης, το Επιμελητήριο Πιερίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Αναφερόμενος στη διοργάνωση, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος,τονίζει: «Ο Δήμος Κατερίνης, αντιμετωπίζει πάντα με ενδιαφέρον τη διοργάνωση σημαντικώναθλητικών γεγονότων στα όριά του. Καλωσορίζουμελοιπόν στον Δήμο μας, στην Πιερία, μια ακόμησπουδαία διεθνή διοργάνωση. Η φιλοδοξία μας να τελούνται μόνιμα στην Κατερίνη- μιας και απ’ αυτόν εδώ τον τόπο ξεκίνησαν οι συγκεκριμένοι αγώνες-  σταδιακά γίνεται πραγματικότητα. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, η οποία συνιστά και μία ακόμη ευκαιρία ανάδειξης τουτόπου μας, καθώς πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αθλητών και θεατών από πολλές χώρες».

Παράλληλα, ο κος Κουκοδήμος ευχαρίστησε την Ε.Ο.Π. (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης) για την ανάθεση της διοργάνωσης, τον συμπολίτη μας ομοσπονδιακό προπονητή  Βασίλη Μπατάλα, το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης στην Άμμο, Κώστα Παπακωνσταντίνου, για την άρτια προετοιμασία, ενώ κλείνοντας σημείωσε: «Θέλω να  υποσχεθώ σε αθλητές και συνοδούς, ότι, για όσο διάστημα θα είναι στον τόπο μας, θα τύχουν της καλύτερης φιλοξενίας απ’ όλους τους δημότες. Εύχομαι σε όλους, καλή επιτυχία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου