Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ο Παναγιώτης Αμανατίδης βοηθός προπονητή στον Πιερικό

 Ο Αμανατίδης Παναγιώτης φαίνεται πως θα είναι ο βοηθός προπονητή του Πιερικού. Σύντομα όπως όλα δείχνουν θα κοινοποιηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου της Πιερίας. 
Ο συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη, έχει ως γνώμονα την συνεχή εξέλιξη, διεκδικεί συνεχώς τον εμπλουτισμό και την διεύρυνση των γνώσεων του, με στόχο να προσφέρει τα μέγιστα στις ομάδες που επιλέγουν την συνεργασία μαζί του.

Με πολλές γνώσεις (πτυχιούχος Τ.ΕΦ.Α.Α με ειδικότητα ποδοσφαίρου, πτυχία αλλά και εμπειρία 13 ετών στον χώρο του ποδοσφαίρου , εργάστηκε σε διαφορετικές θέσεις και ομάδες.

Από ακαδημίες, μέχρι επαγγελματικές κατηγορίες , με αποκορύφωμα την θητεία του στα προπονητικά team των εθνικών ομάδων Κ19 και Κ21 για 2 χρόνια , όπου και συνεργάστηκε με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη επιλογή. 

Η Πιερία είναι ποδόσφαιρο μάνα και ο Παναγιώτης ένα από τα παιδιά της. Παιδί από την περιοχή μας, με παλαιότερη θητεία στον Πιερικό, αν και νεότατος εντούτοις παλαιός γνώριμος για τον Πιερικό , καθώς διετέλεσε ως βοηθός προπονητή στον Πιερικό στην Β Εθνική κατηγορία. 

Επίσης διετέλεσε στις Μικτές ομάδες της περιοχής μας , όπου πρόσφερε τα μέγιστα, έδειξε μεγάλη προσοχή  στην οργάνωση και δομή λειτουργίας των Μικτών, αλλά και στην ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων από την περιοχή μας. Πολλά από αυτά τα ταλέντα (αρκετά σε αριθμό) , είναι πλέον βασικά μέλη σε ομάδες super league  και ορισμένοι από αυτούς έχουν συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες.

Απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( Τ.ΕΦ.Α.Α ) , με ειδικότητα στο ποδόσφαιρό , κάτοχος διπλώματος Uefa A , κάτοχος διπλωμάτων - σεμιναρίων πάνω σε  διάφορες επιστήμες γύρω από το ποδόσφαιρο όπως (προπονητικά θέματα, θέματα φυσικής κατάστασης, αποκατάσταση , Isokinetic Conference in Barcelona ,τεχνολογία και ανάλυση, σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι ψυχολογία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ,marketing , scouting , management κ.α.). Κάτοχος διπλωμάτων ανάλυσης παιχνιδιού , λογισμικών ποδοσφαίρου, στατιστικής και ερμηνείας data , scouting και ξένων γλωσσών αγγλικών και Ισπανικών. 

Επιπρόσθετα, συμμετείχε σε παρακολουθήσεις και πρακτική εκπαίδευση σε μεγάλες ομάδες της χώρας αλλά και του εξωτερικού, παρακολούθηση προπονήσεων , μεθόδων προπόνησης  και δομικής οργάνωσης ομάδων.

Οι εξειδικευμένες γνώσεις, η εμπειρία, η συν-εργατικότητα, το πάθος του για το ποδόσφαιρο, η εργατικότητα του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ,την Πιερία και τον  Πιερικό, αποτελούν εχέγγυα για την εν λόγω συνεργασία.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Αμανατίδης Παναγιώτης στοχεύει να στηρίξει την προσπάθεια της  αναγέννησης του Πιερικού, υπηρετώντας τον σχεδιασμό και τους στόχους της ομάδας .

Η δημιουργία  σταθερών θεμέλιων σε όλα τα επίπεδα είναι το κλειδί ώστε ο Πιερικός να ξαναγίνει η μεγάλη ομάδα που όλοι θέλουμε. Ο Πιερικός δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί και αυτή είναι υποχρέωση που φέρουν όλοι όσοι τον υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου