Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ξεκίνησε ο Βατανιακός - Το φετινό ρόστερ

 Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση του Βατανιακού που σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης.

Το παρών της έδωσε η Διοίκηση του συλλόγου με τον Πρόεδρο Γεράσιμο Ποτουρίδη να εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.

Ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας Βατανιακός είναι λογικό ότι φέτος θα διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του Πρωταθλητή με την ομάδα του Βατάν να είναι “δευτεραθλήτρια” την περυσινή σεζόν γεγονός που απο μόνο του τα λέει όλα.

Η ομάδα ενισχύθηκε μεταγραφικά με την απόκτηση παικτών ενω θα πρέπει να αναφερθεί ότι “προωθήθηκαν” απο την ομάδα της Ακαδημίας του Βατανιακού 4 παίκτες που αποτελούν το νέο αίμα του συλλόγου έχοντας πέρυσι καθολική συμμετοχή στο πρωτάθλημα “αλλάζοντας” μάλιστα και κατηγορία.

Χθες ο προπονητής του Βατανιακού Γιώργος Ποτουρίδης έριξε στα “βαθιά” νερά απ’ ευθείας τους παίκτες του, δουλεύοντας δυο γκρουπ ταυτόχρονα και ανεβάζοντας σταδιακά τον ρυθμό δίνοντας βαρύτητα στην γρήγορη προσαρμογή των παικτών στην προετοιμασία.

Το ρόστερ του Βατανιακού είναι ανοικτό μιας και δεν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές και αν προκύψει “κάτι” η Διοίκηση θα προβεί στα περαιτέρω.

Φιρινίδης Γιάννης, Ευθυμιάδης Ιορδάνης, Πολυχρονιάδης Σταύρος, Σαμανίδης Κώστας, Κολαξίδης Μίμης, Λιόλιος Βασίλης, Παντζιάλας Διονύσης, Χαντζαρίδης Σταύρος, Δερμίσης Γιάννης, Λάϊος Βασίλης, Τσιώμης Γιώργος, Καλαϊτζίδης Νίκος, Μυρτολλάρι Νίκος, Ανανιάδης Χρήστος, Δημητρίου Σωτήρης, Τσικαδέρης Αντώνης, Παρδάλης Ραφαήλ, Μητράκας Νίκος, Δαδάκος Βαγγέλης, Αδαμόπουλος Βασίλης, Γκούτζας Κώστας, Χατζηϊωαννίδης Ρωμανός, Παλέγδας Σωκράτης, Δράντζιος Νίκος, Καργιώτης Χρήστος, Μπούκλας Βασίλης, Ενέρντι, Πίργου Αντρέας, Φωτιάδης Γιάννης, Αποστολίδης Γιώργος.

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου