Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Στην Κατερίνη παρήγγειλαν καφέ με 7 σιρόπια, 2 διαφορετικά γάλατα και σαντιγί, is this a joke?

 Έχουμε αρχίσει και συμπονάμε όσους εργάζονται στην εστίαση. Όχι ότι είχε ποτέ την καλύτερη φήμη σαν κλάδος, αλλά από τότε που ξεκινήσαμε να διαβάζουμε σχόλια σε παραγγελίες, κατανοήσαμε καλύτερα με τι έρχεται αντιμέτωπος κανείς καθημερινά…

Η αρχή έγινε με το σχόλιο των 164 λέξεων, του οποίου τον παραλήπτη δε γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να μαντέψουμε ακριβώς την αντίδρασή του όταν το αντίκρισε. Και ακόμα περισσότερο, όταν το διάβασε.

Πλήρη κατανόηση έχει και από έναν συνάδελφο στην Κατερίνη που έλαβε την παρακάτω παραγγελία 4 καφέδων, από τους οποίους μόλις ο ένας ήταν νορμάλ. Οι υπόλοιποι, και δη ο τελευταίος, νόμιζε ότι συμπλήρωνε λίστα για σούπερ μάρκετ λογικά.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος προμηνύει τη συνέχεια ζητώντας freddo cappuccino γλυκό με τη συνοδεία 5 σιροπιών: καραμέλα, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα. Ο δεύτερος ζητάει τρία διαφορετικά σιρόπια, με τον τρίτο να κάνει ένα break στην στιγμή παραφροσύνης των υπολοίπων και να δίνει τη σκυτάλη στην τέταρτη και πιο ακραία παραγγελία με 7 διαφορετικές γεύσεις σιροπιού (σοκολάτα, καραμέλα, φουντούκι, βανίλια, φράουλα, μπανάνα, καρύδα) καθώς επίσης γάλα εβαπορέ και φρέσκο, κανέλα, τρούφα και σαντιγύ!

Δύο είναι τα τινά σε αυτήν την περίπτωση: ή που μιλάμε για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές καφέ, ή που η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν μια ύστατη προσπάθεια να ξεβουλώσουν το αποχετευτικό τους σύστημα προτού στραφούν σε περισσότερο ιατρικές λύσεις. Γι’ αυτό πάντως στα σχόλια προτάθηκε να δοθούν δώρο και μερικά χαρτιά υγείας. Ας ελπίσουμε να προνόησε το μαγαζί.

Αν όχι, αναμένουμε round 2 με παραγγελία για να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις της πρώτης. 

Πολλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα και ίσως να ισχύει, μιας κι απ’ ό,τι βλέπουμε στην απόδειξη τα σιρόπια δε χρεώνονται έξτρα. Ωστόσο, ακούγοντας τυχαίες παραγγελίες γύρω σου, καταλαβαίνεις πως δεν είναι τόσο παρατραβηγμένο το σενάριο, αλλά η η πραγματικότητα στις καφετέριες.

www.neopolis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου