Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η 17η εθελοντική αιμοδοσία ης Εστίας Πιερίδων Μουσών

Με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 στο κτίριο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η 17η εθελοντική αιμοδοσία της Εφορείας Αιμοδοσίας της Εστίας.

     Οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου αφιερώνοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν λίγο από το αίμα τους χαρίζοντας έτσι ζωή σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. 

Η διαδικασία της αιμοληψίας πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό και τις υπεύθυνες νοσηλεύτριες του αρμοδίου τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

     Επίσης την ίδια ημέρα άτομα από τον σύλλογο καρκινοπαθών Νομού Πιερίας ενημέρωναν τον κόσμο που προσήλθε για το πόσο σημαντικό είναι  να είναι κάποιος δότης μυελού των οστών, παρούσα επίσης ήταν και η πρόεδρος των θαλασσαιμικών Νομού Πιερίας κα. Ευφροσύνη Μπίλλα η οποία επισήμανε τη σημαντικότητα της αιμοδοσίας.

     Η εφορεία αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εύχεται σε όλους υγεία και ευημερία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου