Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων – Αυστρία: Πρεμιέρα με την επίσημη τελετή έναρξης & με αγωνιστικές επιτυχίες για τους αθλητές της Κατερίνης

Με την επίσημη τελετή έναρξης και με θετική αγωνιστική παρουσία για τους αθλητές και αθλήτριες της Κατερίνης, συνεχίστηκε χθες το βράδυ, η Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων, στο Klagenfurt της Αυστρίας. 

Η παρέλαση των νέων της Κατερίνης με τη γαλανόλευκη, στο 35.000 θέσεων χωρητικότητας στάδιο των αγώνων γέμισε υπερηφάνεια όλα τα μέλη της αποστολής του Δήμου Κατερίνης, που με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, παρακολούθησαν την επίσημη τελετή έναρξης της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων. 

Παράλληλα, θετική είναι και η παρουσία των αθλητών μας, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα (βόλεϊ U17 κοριτσιών, μπάσκετ U16 αγοριών, ποδόσφαιρο U13, U15, U18 αγοριών, καθώς και στο τένις U14 κοριτσιών κ.α.). Είναι βέβαιο, ότι, με βάση την έως σήμερα αγωνιστική εικόνα οι αθλητές και αθλήτριες μας θα επιστρέψουν στην Κατερίνη με σημαντικές νίκες και "χρυσές διακρίσεις" στις αποσκευές τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου