Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Στέλιος Καλαϊτζίδης και Παναγιώτης Παρασίδης στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προπονητών Ελλάδος

 Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 18 και 19-6-2022 στην πόλη των Ιωαννίνων, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π),την οποία διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ιωαννίνων.

Η Γ.Σ της ΠΕΠΠ, διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου EPIRUS PALACE, με την παρουσία αντιπροσώπων των κατά τόπους συνδέσμων από όλη την Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των συνδέσμων είναι σαράντα ένας(41) και παραβρέθηκαν με 2 εκπροσώπους οι σαράντα(40).

Από τον Σ.Π.Π ΠΙΕΡΙΑΣ, έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος κ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (κατέχει και το αξίωμα του Ταμία της ΠΕΠΠ και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους όπως και τον προυπολογισμό του επομένου), καθώς και ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου κ.ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Σκοπός της ετήσιας ΓΣ, αποτέλεσε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της  δύσκολης ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε, αφού είναι σε όλους γνωστά τα προβλήματα που δημιούργησε ο Covid-19 στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Ακολούθησε ομόφωνη έγκριση των απολογισμών, τονίστηκαν οι δημιουργικές ενέργειες της ΕΕ/ ΠΕΠΠ, που είχαν να κάνουν εκτός των άλλων με την διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων της δύσκολη περίοδο του Lock Down με την διαδικτυακή βοήθεια (Οπτική και δια ζώσης), αλλά και οι καίριες παρεμβάσεις της Π.Ε.Π.Π στην ομαλή πραγματοποίηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην εν λόγω περίοδο. 

Την Κυριακή 19/6 πραγματοποιήθηκε συζήτηση επί των αλλαγών που επιβάλλονται από την UEFA και κατ’ επέκταση από την ΕΠΟ, αναφορικά με τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στα καταστατικά λειτουργίας της ΠΕΠΠ, των Συνδέσμων, αλλά και των Αθλητικών ομάδων-σωματείων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου