Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πιερικός Αρχέλαος: Η Νικολέτα Κιολέογλου στην προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων!

Η Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την επιλογή 16 αθλητριών που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων εν όψει του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Ανάμεσα στις επιλογές είναι και η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου Νικολέτα Κιολέογλου.

Για τη νεαρή αθλήτρια, η κλήση αυτή αποτελεί μια δικαίωση των προσπαθειών της, καθώς έχει συμμετοχή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Γ Όμιλου στην Α2 με το γυναικείο τμήμα, έχει 5 συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων, μια 3η πανελλήνια νίκη, ενώ στο φετινό τουρνουά αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και μέλος της καλύτερης 5άδας. 

Παράλληλα, αποτελεί μια ακόμα δικαίωση για το σύλλογο, που δείχνει διαχρονικά την εμπιστοσύνη του στα παιδιά της ακαδημίας και αποτελεί ένα ακόμα εύσημο για τη δουλειά της προπονητικής ομάδας αλλά και της διοίκησης για την πίστη της στο μοντέλο αυτό.

Με την κλήση της αυτή, η Κιολέογλου συνεχίζει την παράδοση του συλλόγου να τροφοδοτεί με αθλητές και αθλήτριες τις μικρές Εθνικές ομάδες και μπαίνει στη λίστα των διεθνών αθλητών του Πιερικού Αρχέλαου μαζί με τον Γιώργο Τσαλμπούρη, τον Κώστα Φακοπουλίδη, τον Κώστα Τσιρογιάννη, την Ξανθίππη Καρατάσιου και την Δόμνα Μάντζου. 

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και το Πανερωπαικό πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί για την περίοδο 6-14 Αυγούστου.

Pierikos Archelaos B.C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου