Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Νατσιοπούλου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Και ποιος δε θα ήθελε να είναι σήμερα στα παπούτσια του προπονητή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης Νίκου Μαντζώλη. Στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς εντός Ελληνικού εδάφους και πετυχαίνοντας ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ, η 17χρονη αθλήτρια του Αρχέλαου, Κατερίνα Νατσιοπούλου με χρόνο 56.34 πήρε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 400 μέτρων Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 2022 και την 9η στο Π.Π. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Η Κατερίνα ήταν η μικρότερη σε ηλικία συμμετέχουσα στον τελικό μαζί με την Άννα Μαρία Ίβιτς του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, η οποία πήρε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας Κ23 με χρόνο 56.36. Τρίτη ήταν η 20χρονη Αναστασία Ράπτη του ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Εκτός από την Κ. Νατσιοπούλου στο Π.Π. Α/Γ κ Κ23 συμμετείχε το πρωί η 18χρονη Σοφία Κωνσταντινίδου η οποία δεν μπόρεσε να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία με πρόκριση στον τελικό των 100 μέτρων ΓΥΝΑΙΚΩΝ μένοντας με 12.53 μακρυά από το φετινό ατομικό της ρεκόρ. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι ήταν η μικρότερη ηλικιακά στον τελικό των 100 μ. Θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αύριο μια πρόκριση στον τελικό των 200 μέτρων Γυναικών όπως και η Κατερίνα Νατσιοπούλου στα 800 μέτρα.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου