Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Μια αξέχαστη γιορτή για τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μια μοναδική ημέρα χαράς  και κεφιού είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι, τα ωφελούμενα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ από την περιοχή της Πιερίας  αλλά και οι μητέρες τους. Έπειτα από μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά, και μετά το τέλος της σχολικής περιόδου, ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ διοργάνωσε σε συνεργασία με το ChopperRidersClub στην Καλλιθέα Πιερίας ένα μοναδικό απόγευμα για τους μικρούς μας φίλους.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε ταχυδακτυλουργικά κόλπα και παιχνίδια από τον καλεσμένο «Μάγο», facepainting, νόστιμα εδέσματα (barbecue, παγωτά, λουκουμάδες και γλυκίσματα), υπέροχα δώρα, όπως επίσης και τραγούδια και χορό.

Μικροί και μεγάλοι, τα παιδιά και οι μητέρες τους, χάρηκαν πολύ αυτή τη γιορτή και τα χαμόγελά τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή  μας.

Την παιδική γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Πλαταμώνος και Κατερίνης κ.κ. Γεωργίου π. Φιλάρετος Μπαϊράμης,o Βουλευτής Πιερίας (Ν.Δ) κ. Ξενοφώντας Μπαραλιάκος,  η Βουλευτής Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ) κα. ΜπέτυΣκούφα, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας (Ν.Δ) κ. Σάββα Χιονίδη ο κ. Σάββας Καρυπίδης, και η κα Μίχου Μαρία με το σύζυγό της κ. Τζάγκα Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Πιερίας κ. Σιάτρας, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Βασιλεία  Κίτσιου – Μπακαλοπούλουκαι η αντιπρόεδρος κα. ΜαρίλληΚαργιώτη, ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής μπάσκετ κ. Γιώργος Χρυσανθόπουλος,oΑντιπρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Κ κ. Δημήτριος Ζησιμόπουλος, ο Σύλλογος ΜοτοσυκλετιστώνΜακρυγυάλουStupidFast, ο συντονιστής των Ελεύθερων Ποδηλατών Πιερίας κ. Δημήτρης Μηλιώρηςκαθώς και η κα Δανάη Γιδαράκου (PinkWoman).

Επίσης στη γιορτή μας συμμετείχαν παιδιά των υποστηριζόμενων στεγών διαβίωσης της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης καθώς και ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Α.Μ.Ε.Α Ν. Πιερίας «Καφέ Κομπολόι».

Σημαντική ήταν και η συμμετοχή κλιμακίου της πυροσβεστικής το οποίο συνέβαλε στην δημιουργική απασχόληση εκπαιδευτικού χαρακτήρα,  των φίλων μας από τον Σύλλογο Κομπολόι

Στο τέλος της γιορτής ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ διένειμε όμορφα δώρα σε όλα τα παιδιά, καθώς και γλυκίσματα.

Για την άρτια διοργάνωση της παιδικής μας γιορτής θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τον πρόεδρο κ. Ιωάννου καθώς και όλα τα μέλη του ChopperRidersClubKaterinis που συνέβαλλαν στην άρτια προετοιμασία και οργάνωση του χώρου της γιορτής.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης μας:

Βιομηχανία Κρέατος ΕΛΒΕΚ Σαντικίδης, 

ΚάβαΠοτών Γκοτζαμανίδης, 

TOYOTAΠόδας Α.Ε.Ε,

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, 

Είδη Υγιεινής-Πλακάκια StathisCeramica,

Συνεργείο Αυτοκινήτων Auto-check-In,

Φαρμακείο Χαϊλατζίδου Χριστίνα, 

Ασφαλιστικό Γραφείο Κωνσταντίνος Κοκελίδης,

Ψαροταβέρνα Μέγκα,

Λουκουμάδες- Χαλβάς Φαρσάλων Τσακνάκης,

ΨαροταβέρναΑυγερινός, 

ΞενοδοχείοΑΚΤΑΙΟΝ, Ξενοδοχείο  Zefuros, 

Είδη Υγιεινής-Πλακάκια Καστανιώτης, 

Ξενοδοχείο HELIOS-ParaliaTours,

Οπτικά Κοσμίδης, 

Πρόοδος Μάρκετ, 

CrepaLand (Μαργαρίτης Δημήτρης)

Βίντεο χορηγών: https://fb.watch/dOuXPSNDZS/

Τους εθελοντές μας 

Ευχόμαστε σε όλους και όλες ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Για το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο Πρόεδρος 

Αριστείδης Πετρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου