Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

«Ψάχνεται» για τερματοφύλακα ο Αιγινιακός - Στην κορυφή της λίστας ο Γιώργος Κωστογλίδης!

Ο Αιγινιακός έχει ξεκινήσει το σαφάρι για την αναζήτηση παικτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και ένας από τους παίκτες που απασχολεί την ομάδα της Πιερίας σύλμφωνα με πληροφορίες είναι ο νεαρός ταλαντούχος Ημαθιώτης τερματοφύλακας, Γιώργος Κωστογλίδης.

Ο νεαρός κίπερ που έκλεψε τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Α'Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) αποτελεί τη Νο1 επιλογή για την ομάδα του Αιγινίου και αποτελεί αναμφίβολα μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

Ο επίσης Ημαθιώτης τεχνικός της ομάδας,Γιώργος Ντάμτσιος που οδήγησε την ομάδα του Αιγινιακού στην Α'Ερασιτεχνική (ΕΠΣ Πιερίας) και όπως αναμενόταν,ανανέωσε,τη συνεργασία του με τον σύλλογο έχει χτυπήσει επίσημα την πόρτα του, Γιώργου Κωστογλίδη, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες του αλλά και την ποδοσφαιρική του αξία και πλεόν περιμένει το πολυπόθητο «ναι».

Κάθε άλλο παρά εύκολη χαρακτηρίζεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κωστογλίδη στον Αιγινιακό παρά το... ασφυκτικό πρέσινγκ,καθώς ο νεαρός κίπερ μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε και μπορεί άνετα να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους της σεζόν 2021- 2022 αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλές ομάδες και εκτός νομού.

gnomi.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου