Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ευχαριστήριο οικογένειας Ευγενίας Μανιουδάκη - Κίτσα, προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τα συλλυπητήρια μηνύματα και τις συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, στο βαρύτατο πένθος που βιώνουμε για την αναπάντεχη απώλεια της λατρεμένης μας Ευγενίας. Επίσης ευχαριστούμε, όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια ή χρηματικά ποσά αντί στεφάνων. 

Ιδιαιτέρως και βαθύτατα ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο, τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τους μοναχούς της  Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Επίσης,  τους Βουλευτές και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων, τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου, τους φίλους και συγγενείς, όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο, συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας.

Η πολυαγαπημένη μας Ευγενία αφήνει ως παρακαταθήκη την αγάπη στον συνάνθρωπο και το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς που την διέκριναν. Θα την θυμόμαστε πάντοτε με τη  γλυκύτητα της έκφρασής της, το αφοπλιστικό της χαμόγελο, τη μεγαλοψυχία της,  την αγάπη για τα παιδιά και την οικογένειά της, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες της ζωής.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση

Η oικογένειά της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου