Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Δήμος Κατερίνης - Δημοτικά Πάρκινγκ Σε εξέλιξη η ανάπλαση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των χώρων στο Δημαρχείο Κατερίνης και συγκεκριμένα στο αίθριο του κτιρίου, καθώς και στους δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Οι εργασίες γίνονται από τα Δημοτικά Πάρκιγκ Κατερίνης και στην παρούσα φάση επικεντρώνουν στη στεγανοποίηση των καταστημάτων, καθώς και των υπόγειων χώρων στάθμευσης. 

«Η χρόνια εγκατάλειψη και η έλλειψη ουσιαστικής συντήρησης, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου της πλατείας Δημαρχείου», σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Δημοτικά Πάρκινγκ» Ασημίνα Πούλιου. Όπως τόνισε, ολοκληρώθηκε η στεγανοποίηση της πλάκας εκεί που μέχρι πρόσφατα ήταν ο θερινός κινηματογράφος.Ανάλογες εργασίες είναι σε εξέλιξη στο αίθριο του Δημαρχείου Κατερίνης, ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα εισροής υδάτων στα υπόγεια πάρκινγκ. 

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς θα έχει μεταμορφωθεί σε πόλο έλξης για επιχειρηματίες και δημότες. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στην Επιχείρηση να εκμισθώσει με ευνοϊκότερους όρους τα ισόγεια καταστήματα και σε βάθος χρόνου να κάνει απόσβεση του κεφαλαίου που έχει διαθέσει για την αναβάθμιση τους», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου