Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Επιτυχίες των Παμπαίδων και Παγκορασίδων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αλεξανδρούπολη

 Έγιναν οι αγώνες της τελικής φάσης, Δ΄κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων για παιδιά ηλικίας 7-8-9-10 ετών στην Αλεξανδρούπολη και η ομάδα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης πέτυχε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Παμπαίδες:

Κραγιόπουλος Τρύφωνας 1ος σύνθετο, 1ος έδαφος, 1ος ίππο, 1ος κρίκους, 1ος άλμα, 1ος δίζυγο, 1ος μονόζυγο.

Καραδήμος Ιωάννης 2ος σύνθετο, 2ος έδαφος, 2ος ίππο, 3ος κρίκους, 3ος άλμα, 2ος δίζυγο, 3ος άλμα.

Σαββουλίδης Κωνσταντίνος 6ος σύνθετο, 3ος μονόζυγο.

Καρασαββίδης Χρήστος 2ος σύνθετο, 3ος έδαφος, 3ος ίππο, 1ος κρίκους, 2ος άλμα, 3ος δίζυγο, 1ος μονόζυγο.

Γκούτζος Ιωάννης 4ος σύνθετο, 2ος έδαφος, 1ος ίππο, 3ος άλμα, 2ος δίζυγο, 3ος μονόζυγο.

Επίσης οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία των παμπαίδων διακρίθηκαν με πολλά μετάλλια και θέσεις σε όλα τα όργανα.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄(κορίτσια 7 & 8 ετών) κατέκτησαν την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με 158,750 βαθμούς με τις αθλήτριες: Λαμπίρη Κατερίνα, Κεσενλή Μαρία, Λάιου Παναγιώτα, Παπαβασιλείου Χριστίνα και Παπαχατζή Ιωάννα.

Επίσης κατακτήθηκαν και οι παρακάτω θέσεις: Η Κεσενλή Μαρία 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στη δοκό, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο, 5η θέση στο έδαφος και 6η θέση στο άλμα. Η Λάιου Παναγιώτα 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στη δοκό. Η Παπαχατζή Ιωάννα: 6η θέση στο άλμα. Η Παπαβασιλείου Χριστίνα 7η θέση στο μονόζυγο. Η Λαμπίρη Κατερίνα 6η θέση στις ασκήσεις εδάφους. 

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄(κορίτσια 9 & 10 ετών) με τις αθλήτριες: Τζώτζου Ειρήνη, Αμεξηζίδου Θεοδώρα, Γεωργαντά Καλλιόπη, Τσαλού Φανή και Κωστίκου Γεωργία, η ομάδα μας δυστυχώς δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επίδοση της, λόγω ενός ανέλπιστου τραυματισμού μιας αθλήτριας μας η οποία παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφερε να εκτελέσει και στα 4 όργανα. Ως εκ τούτου και με βάση τον κανονισμό η ομάδα δεν μπόρεσε να καταταγεί.

Επίσης οι αθλήτριες μας κατέκτησαν και τις παρακάτω θέσεις: Η Αμεξηζίδου Θεοδώρα: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στη δοκό, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο άλμα, 5η θέση στο μονόζυγο. Η Τσαλού Φανή: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο άλμα, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στη δοκό και 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους. Η Τζώτζου Ειρήνη: 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο μονόζυγο, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, 7η στο Άλμα. Η Γεωργαντά Καλλιόπη: την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στη δοκό. Η Κωστίκου Γεωργία: 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 4η στο άλμα, 6η στη δοκό, 7η στις ασκήσεις εδάφους και 8η στο μονόζυγο.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες από την Διοίκηση του συλλόγου και από τους προπονητές τους : Παρθενίδη Φώτιο, Καλπακίδη Βασίλειο, Γκιοούσογλου Φανή, Λυμπανοβνό Χρήστο και Τζώτζο Βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου