Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Γι αυτό είναι στολίδι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ την ώρα που ιστορικές-ισχυρές ομάδες, παρουσιάζουν χρέη χιλιάδων ευρώ

Το εύκολο για τον κάθε ...ειδήμονα του καναπέ, είναι να πασσάρει απο το πληκρολόγιο του κινητού ή του υπολογιστή του μια "άποψη".  Απο μια άλλωστε έχουμε ο καθένας μας, και χιλιάδες όλοι μαζί. Το θέμα είναι ποιός μπορεί να σηκώσει το βάρος της ...άποψης του.

Η δημοκρατία και η ελευθεροτυπία, δίνουν δικαίωμα στον ...καθένα να εκφράζει την άποψη του και δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι όταν ο ...καθένας προσπαθεί να την επιβάλλει, χωρίς όμως να μπορεί να στηρίξει την συγκεκριμένη του πρόθεση-άποψη. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σήμερα και μετά απο μια γεμάτη χρονιά στην επαγγελματική SL2, είναι σε θέση να αισθάνεται δικαιωμένος για την οικονομική του διαχείριση και λειτουργία. Ο προϋπολογισμός της ΠΑΕ έχει βγεί για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και είναι έτοιμος, αξιόπιστος και νοικοκυρεμένος, να πάρει μέρος και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο της κατηγορίας.

 Άν είχαν εκταμιευθεί και τα χρήματα που αρχικά υποσχέθηκαν στις ΠΑΕ απο το στοίχημα, θα είχαν εξοφληθεί και οι τελευταίες εκκρεμότητες απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα (σύντομα θα υλοποιηθεί, είμαστε σε αναμονή) και θα ήταν όλα πεντακάθαρα και πανέτοιμα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, που σύμφωνα με τις επιθυμίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και των ανθρώπων που χρηματοδοτούν την ομάδα, θα είναι ένας ΙΣΧΥΡΟΣ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.

Άλλωστε ο Κώστας Κουκοδήμος το έχει δηλώσει επανελλειμένα, ότι θέλει ψηλά τον ΠΙΕΡΙΚΟ και αργά ή γρήγορα, θα έρθει η ώρα που εκεί θα εδραιωθεί!

Την ίδια ώρα, ιστορικές ομάδες που η θέση τους είναι ψηλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως και η θέση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, εκεί είναι), παρουσιάζουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο θέμα της επόμενης ημέρας και της επιβίωσης τους.  Η ΠΑΕ Ξάνθη κινδυνεύει να ξαφανιστεί απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη και την ίδια ώρα,  άλλη μια ισχυρή ομάδα, η ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, οδεύει προς τη Γ΄Εθνική με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να βαραίνουν τις πλάτες της.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ομάδας, δήλωσε πως οι μετοχές θα φτάσουν στα χέρια του δημάρχου της Λάρισας.

Την ίδια ώρα, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ απολαμβάνει την έμπρακτη στήριξη του Δημάρχου Κατερίνης (είναι ο κύριος εμπνευστής του εγχειρήματος) και του Δημοτικού Συμβουλίου της Μακεδονικής πόλης. Με τη διοίκηση της ομάδας να συνεχίζει ισχυρή και αξιόπιστη, να στηρίζει την τίμια και δίκαιη προοπτική της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου στην SL2.

Βλέπετε, είναι περισσότερο απο οφθαλμοφανές και λογικό, να υπερισχύουν οι ...απόψεις και οι αποφάσεις των ανθρώπων που πληρώνουν, εργάζονται και κρατάνε τις τύχες των ομάδων στα χέρια τους.  Και αυτό, μόνον τυχαία δε γίνεται!

1 σχόλιο:

  1. Πιερικέ σε αγαπάμε ...ευχαρισρούμε για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφερες και τις συγκινητικές ανατροπές με βέροια και Απόλλων Λ...στα πλαίσια του Δήμου ως κοινωνικό αγαθό να μείνεις ...είναι καλύτερα
    Νίκος Λαμπρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή