Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Κώστας Κουκοδήμος: Ζητώ παρέμβαση Εισαγγελέα για τη δυσφήμιση του τουριστικού μας προϊόντος

Επί μια και πλέον εβδομάδα και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες  των αρμόδιων υπηρεσιών στη θαλάσσια περιοχή της Πιερίας,  στήθηκε μια πρωτοφανής επιχείρηση  δυσφήμισης και φημολογίας που βασίστηκε σε αυθαίρετες κρίσεις και αναφορές που έκαναν λόγο για ρύπανση / μόλυνση της θαλάσσιας περιοχής μας από το βιολογικό σταθμό  της Κατερίνης. 

Μια δυσφήμιση που δυστυχώς είχε τεράστια ζημία για το τουριστικό μας προϊόν στην έναρξη της θερινής περιόδου και προκάλεσε εύλογη ανησυχία στους κατοίκους και τους επισκέπτες. 

Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών και εργαστηριακών των εξετάσεων αρμόδιων υπηρεσιών που δημοσιοποιήθηκαν  είναι ξεκάθαρα. 

Τα όρια για ακόμη μια φορά στο βωμό της όποιας μικροπολιτικής αντιπολίτευσης ξεπεράστηκαν. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι άνθρωποι που και πέρυσι επιχείρησαν με την ίδια ακριβώς μέθοδο της διασποράς φημών να πλήξουν την τουριστική εικόνα του Δήμου μας και κατ’ επέκταση όλης της Πιερίας. 

Δεν θα το ανεχτούμε. 

Ζητώ άμεσα την παρέμβαση της Εισαγγελίας και ταυτόχρονα καλώ τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους συλλογικούς φορείς τουρισμού που επλήγησαν να καταθέσουν αίτημα προς στο Δήμο Κατερίνης στην οποία να αναφέρουν το ύψος της ζημίας που υπέστησαν προκειμένου ο δήμος να προχωρήσει σε αγωγές αποζημίωσης από όσους δυσφήμισαν το τουριστικό μας προϊόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου