Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Μεγάλη προσοχή, έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Μάλιστα η κακοκαιρία δεν θα είναι προσωρινή καθώς το συγκεκριμένο κύμα θα μας απασχολήσει και από τα δυτικά μέσα στην Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με όσα αναφέρει: «Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας μας τις επόμενες ώρες. Ενδεικτικά σημειώνουμε τα παρακάτω γεωγραφικά διαμερίσματα. Νησιά Ιονίου, δυτική, κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, δυτικό - βόρειο Αιγαίο καθώς και περιοχές του ηπειρωτικού κορμού που βρέχονται από αυτό, δυτική Κρήτη, νησιά ανατολικού - νοτιοανατολικού Αιγαίου. 

Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την χρονική και χωρική εξέλιξη των βροχοπτώσεων για αύριο Πέμπτη. Μεγάλη προσοχή και σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική. Νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας θα μας απασχολήσει και από τα δυτικά μέσα στην Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου