Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

6η Γιορτή Νεολαίας: Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Για έκτη χρονιά ένα μεγάλο γεγονός για τους νέους και τις νέες της Πιερίας, η Γιορτή Νεολαίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4Ιουλίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι, ζωντάνια και συγκίνηση θα είναι μερικά από τα συστατικά αυτού του θεσμού της τοπικής Εκκλησίας, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από εθελοντές ενορίτες της Αγίας Άννης Κατερίνης με την επιμέλεια του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Γκόλια.

Η πολιτιστική έκφραση των νέων της πόλης, της νεολαίας που δυναμικά δίνει το παρόν της σε ένα θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί μετη φροντίδα και το ανύστακτοπατρικό ενδιαφέρον του 

ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με παραδοσιακά τραγούδια, η μπάντα της Ενορίας Αγίας Άννης με έντεχνα σύγχρονα και δημοτικά τραγούδια και ερμηνευτές τους Ελπίδα Πισπίρη, Μαρίκα Φωτοπούλου, Γρηγόρη Γκόλια και Ιωάννα Μπικιώτηθα ψυχαγωγήσουν τη νεολαία.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητας, ενώ τη στηρίζουν πολλοί τοπικοί χορηγοί στους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει θερμές ευχαριστίες. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου