Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Γιατί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα δικαιωθεί και η ποινή κατά του Απόλλωνα Πόντου θα ισχύσει για την περίοδο 2021-2022

 Λευκός καπνός σήμερα για τον Πιερικό και την καταγγελία του, για την βαριά παράβαση του Απόλλωνα Πόντου. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έμπειρων και καταξιωμένων νομικών, (και με τους ανθρώπους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να δηλώνουν αποφασισμένοι να προσφύγουν ακόμη και στη FIFA για την δικαίωση της ομάδας τους), η ποινή της παράβασης μπορεί να ισχύσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ο έχων έννομο συμφέρον παραμένει στην ίδια κατηγορία.

Με λίγα λόγια, μπορεί ο κύριος Λεουτσάκος και η ...παρέα του να βιάστηκαν να επικυρώσουν την βαθμολογία (και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα το ΓΙΑΤΙ), θα έπρεπε όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να έχει παραμείνει βαθμολογικά στην κατηγορία και ο Απόλλων Πόντου να ξεκινήσει μετά την τιμωρία του το νέο πρωτάθλημα με μείον βαθμούς, ώστε να φανεί ότι δικαιώνεται η καταγγέλλουσα ομάδα.  

Στην περίπτωση μας όμως, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχασε την κατηγορία και με την επιβολή της ποινής στην ποδοσφαιρική χρόνια που καταγγελθηκε η βαριά παράβαση (2021-2022), άμεσα η ποινή επιβάλλεται την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο και μόνον τότε. Και μάλιστα το αργότερο έως 30.6.2022 που ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική περίοδος. 

Εκτός εάν εκρεμμει απόφαση και δικαιωθεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην αίτηση ακύρωσης της βαθμολογίας που κατέθεσε, για τους ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα στην SL2. Τότε μπορεί η διαδικασία να προχωρήσει και μετά τις 30.6.2022.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι πολύ κοντά στην δικαίωση του και άπαντες στην ΠΑΕ της Πιερίας πιστεύουν, ότι η ομάδα θα παίζει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην SL2, γιατί αποτελεί μια απο τις πλέον νομότυπες και νοικοκυρεμένες ομάδες της κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου