Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Πρωτάθλημα SuperLeague 2 Νέων Κ-20 5ος όμιλος ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 1-2


 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ-20 

Με MVP ποδοσφαιριστή του αγώνα τον Μαυρίδη Χρήστο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με δυο τέρματα απέδρασε με το διπλό η ομάδα μας από την Αριδαία

Κατάθεση Ψυχής και Πίστης από τους Νέους μας…

Συνέχισαν οι Νέοι μας τις σπουδαίες εμφανίσεις τους πραγματοποιώντας θαυμάσια τέρματα σε εκτέλεση από τον MVPτου αγώνα Μαυρίδη Χρήστο και επικράτησαν για την 9η αγωνιστική με 1-2 απέναντι στην ΠΑΕ ΑλμωπούΑριδαίας(ημίχρονο 0-1)μετά από κατάθεση ψυχής όπου όλοι και οι 15 ήσαν υπέροχοι…. 

Πλούσια αγωνιστικάκαι με όμορφα και ποιοτικά τέρματα ήταν η 9ηκαι προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της SuperLeague 2 Νέων εκτός έδρας για την ομάδα μας στην Αριδαία της Πέλλας. Η ομάδα μας είχε καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την αντίπαλη ομάδα η οποία ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. 

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου για την ομάδα μας ο Μαυρίδης Χρήστος με σουτ  (ημίχρονο 0-1). Στο δεύτερο ημίχρονο με εκτέλεση πέναλτι έγινε το 1-1 για τους γηπεδούχους κατόπιν  χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε το αποτέλεσμα και αυτό ήρθε σε μια οργανωμένη επίθεση όπου ο τελικός αποδέκτης Μαυρίδης Χρήστος με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον γηπεδούχο τερματοφύλακα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ 1-2. Οι νεαροί μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές μας με κατάθεση ψυχής και πίστης συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, παρουσιάζοντας εκπληκτικούς συνδυασμούς, προϊόν το οποίο δουλεύεται και επεξεργάζεται στην προπόνηση από το προπονητικό επιτελείο του Θάνου Κούρτογλου. 


ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ-20 Νέοι: Κούρτογλου Θάνος (προπονητής), Κότσα Τζώρτζ, Μπάπκας Σταύρος, Συμεωνίδης Ηρακλής, Γκιώνης Ελευθέριος,Τσιλιγκίρης Χρήστος,Βέτσος Αντώνιος, Χατζηπουργάνης Άγγελος, Παπαθανασίου Δημήτριος, Αλχαζίδης Πέτρος, Καρανάτσιος Χρήστος, Μαυρίδης Χρήστος. 

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαδόπουλος Βασίλειος στη θέση του Κότσα Τζώρτζ,  Παραδείσης Δημήτριος στη θέση του Συμεωνίδη Ηρακλή, Σεϊταρίδης Άγγελος στη θέση του Αλχαζίδη Πέτρο, Βαρβαρέζος Δημήτριος στη θέση του Παραδείση Δημήτριο (λόγω τραυματισμού). 

Στην μελανόλευκηαποστολή συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές:Κίλ Παύλος, Δημητριάδης Γιώργος, Λαζαρίδης Γιώργος, MullajEnerdi. 


Ο γυμναστής της ομάδας μας Βλάχος Δημήτριος,o Λαμπριανίδης Γεώργιος ασκούμενος σπουδαστής ΙΕΚ, η Διασώστρια Γεραρίδου Αθηνά, ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Μπάμπης Πεϊδης και ο Εκπρόσωπος Αποστολής Νέων Βασίλης Τσακιρίδης. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και γονείς των ποδοσφαιριστών μας που ταξίδεψαν από την Κατερίνη και παρακολούθησαν το παιχνίδι. 

Η μελανόλευκη αποστολή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961  ευχαριστεί τους διαιτητές και τον παρατηρητή της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς και την γηπεδούχου ομάδα της ΠΑΕ ΑλμωπόΑριδαίας για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής της στους χώρους του γηπέδου της Αριδαίας. Η αυλαία του πρωταθλήματος της SuperLeague 2 Νέων θα πέσει την Κυριακή 15 Μαϊου και ώρα 12:45 για την 10η αγωνιστική με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου