Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Super League 2: Ζητούν ακύρωση του πρωταθλήματος και καρατόμηση Λεουτσάκου

 Ξεδιπλώθηκε το παζλ της μη αδειοδότησης ομάδων της Super League 2. Ήδη υπάρχουν φωνές, οι οποίες προέρχονται απο ομάδες της κατηγορίας και ζητάνε από κοινού την ακύρωση του πρωταθλήματος.

Κι αυτό, γιατί κάποιες ομάδες  που δεν το δικαιούνταν, έκαναν μεταγραφές με περισσότερους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών, από τους προβλεπόμενους.  

Αποτέλεσμα να καταπατούνται τα νόμιμα δικαιώματα των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν επειδή τακτοποίησαν τις εκκρεμότητες τους και πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Βάσιμες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές ομάδες, οι οποίες ζητούν την ακύρωση του πρωταθλήματος και σύμφωνα με αυτές, η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην κυβέρνηση, με βροχή επιστολών κατά Λεουτσάκου και Αυγενάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Η εικόνα του φετινού πρωταθλήματος, έχει φέρει μεγάλο πονοκέφαλο στον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ώρα που όλοι συζητούν για αποκεφαλισμό Λεουτσάκου και ακύρωση του πρωταθλήματος, ώστε η άβολη κατάσταση για κυβέρνηση και Αυγενάκη, να αποσυμφορηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου