Τρίτη 17 Μαΐου 2022

OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχε με την ιστιοπλοϊκή του ομάδα στον πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα «Ανδρέας Γιαννόπουλος» που διεξήχθη από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης στις 14 και 15 Μαΐου 2022 με σκοπό την ενίσχυση του έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Οι αθλητές μας επέστρεψαν με 8 μετάλλια στις κατηγορίες Optimist U16 και Optimist U13. Πιο συγκεκριμένα, η ιστιοπλόος μας Ελένη Μαργαρίτη κατέλαβε την 1η θέση  στην ηλικία της (2012),  βγαίνοντας 1η στις κορασίδες, στα κορίτσια και στην γενική βαθμολογία κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια. Ο ιστιοπλόος μας Φαρμακίδης Ανδρέας κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη καθώς και την 3η θέση στα αγόρια, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο αθλητής μας Κουκουνάρας Γιώργος  φτάνοντας στην 10η θέση της γενικές κατάταξης,  κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας στη 2η  θέση παίδων και στην 2η θέση στην ηλικία του (2012) . Ενώ, η αθλήτρια μας Τρελλοπούλου Ιωάννα σκαρφάλωσε στη 12η θέση της γενικής κατάταξης και κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κορασίδες  καθώς και το χρυσό μετάλλιο στην ηλικία της (2010).

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ομίλου μας συγχαίρει τους αθλητές του και τον προπονητή ιστιοπλοΐας  Νότη Καρπούζα για τις επιδόσεις τους. Ευχόμαστε οι προσπάθειες σας να συνεχίζουν να ανταμείβονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου