Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κλείνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις

 Περίπου 35.000 ευρώ θα φύγουν απο τα ταμεία της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αύριο Τετάρτη 11 Μαΐου, για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της φετινής περιόδου πρός τους συνεργάτες της ομάδας της Πιερίας.

Οι πληρωμές ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 10/5 με μέλη του προσωπικού να λαμβάνουν τον μισθό Απριλίου και ουσιαστικά να γίνεται η εξώφληση τους και σειρά απο αύριο παίρνουν οι προμυθευτές και οι εξωτερικοί συνεργάτες της ΠΑΕ. Διοίκηση και Δήμαρχος δε θέλουν να αφήσουν εκκρεμότητες και επιθυμούν με το επίσημο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου στις 30 Ιουνίου, να είναι όλα τακτοποιημένα στο οικονομικό σκέλος, ώστε να ξεκινήσει χωρίς υποχρεώσεις η νέα ποδοσφαιρική περίοδος.

Απο την επόμενη εβδομάδα σειρά θα πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πιερικό και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, θα κληθούν εκτός των άλλων για να συζητήσουν για τη νέα χρονιά ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν σε ομάδες τις αρεσκείας τους.

Σημαντικό ρόλο στο κομμάτι αυτό, θα παίξουν οι τελικές αποφάσεις του δικαστικού αγώνα που δίνει ο σύλλογος της Πιερίας, ώστε να δικαιωθεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου