Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Αιγινιακού (φωτο)


 Του Γιώργου Καρανικόλα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Αιγινιακού που , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην ψαροταβέρνα "Ο ΣΤΈΛΙΟΣ " της παραλίας Μεθώνης.

Ο κόσμος του Αιγινίου και της περιοχής ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στο κάλεσμα του συλλόγου , με συνέπεια η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία τόσο από οικονομικής , όσο και από οργανωτικής πλευράς .

Την ωραία βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Δήμαρχος Πύδνας -  Κολινδρού κ. Μανώλας Ανέστης , Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παραλυκίδης Κώστας και Προβατίδης Λάζαρος ,, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Παππάς Βασίλης , ο Πρόεδρος του ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ κ Πλασταράς Κώστας , ο Αναπληρωτής Διοικητής Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ και πολιτευτής της ΝΔ του νομού μας, κ. Μπέης Δημήτρης , ο Αντιστράτηγος κ. Βοσνακίδης Αθανάσιος , οι κ.Κρομμύδας, Καραγεώργος, από το Τοπικό Συμβούλιο Αιγινίου και ο κ. Λανάρας Παναγιώτης από το σωματείο Επαγγελματιών Αιγινίου .

Από την υπερκείμενη αθλητική αρχή παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκας Στέργιος .

Και το φίλο σωματείο ΦΊΛΙΠΠΟΣ Μελίκης από την γειτονική Ημαθία με τον πρόεδρο του κ. Καραβαδέ Γιάννη και τον σύμβουλο κ. Ντάμτσιο Βασίλη .

Το παρών έδωσαν το προπονητικό τήμ της ομάδας κ. Γιώργος Ντάμτσιος με τον συνεργάτη του προπονητή τερματοφυλάκων κ.Ασλανίδη Μάρτιν Και φυσικά οι ποδοσφαιριστές μας . Και αρκετοί  μικροί αθλητές της Ακαδημίας με του γονείς τους Και τον προπονητή τους Δημήτρη Καπετάνο .

Το τελετουργικό παρούσιασε ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καρανικόλας ο οποίος  ευχήθηκε Χρόνια πολλά  σ' όλους και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  και τους χορηγούς για την συμπαράσταση τους .  Στάθηκε δε επιγραμματικά στην άνοδο των Κυανολεύκων στην Α' κατηγορία της Ένωσης μας , λέγοντας χαρακτηριστικά :" Ερχόμαστε ... Αυτόν τον Αιγινιακό ονειρευόμαστε  σήμερα να έχει παρόν και μέλλον " Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος κ. Μανώλας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Τόκας οι οποίοι στάθηκαν στην φετινή επιτυχία του Αιγινιακού και συνεχάρησαν το Δ.Σ. , του προπονητές και τους Ποδοσφαιριστές του Αιγινιώτικου σωματείου . Ενώ ο κ. Τόκας εξήρε την αρμονική συνεργασία του ιστορικού σωματείου με την Ένωση . Ακολούθησε ένα ξέφρενο ξεφάντωμα με την ορχήστρα του Σάκη Χυτίδη και το επιτελείο του Γιώργο Χριστοδούλου και Μαρία Αδάμου έως τις πρωινές ώρες .

Σημαντική ήταν και η εισπρακτική κίνηση της Λαχειφόρου αγοράς , καθώς όλοι , οι λαχνοί εξαντλήθηκαν γρήγορα και ένα σεβαστό ποσό μπήκε στα ταμείο του Αιγινιώτικου συλλόγου .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω που συνέβαλαν αποφασιστικά στην σπουδαία επιτυχία του ετήσιου χορού μας : Τον Αντιδήμαρχο Πύδνας Κολινδρού κ. Παραλυκίδη Κώστα , τους χορηγούς επικοινωνίας : Εταιρείες : GINOX , Olympia Electronics , SOFT EXPERT  του Μαγούδη Στεφάνου , το φυσικοθεραπεύτηριο Physio-Lab και το Super Market ΠΙΤΣΙΑΣ .Και όλους του χορηγούς που διαφημίστηκαν στις προσκλήσεις και τα λαχεία . Φυσικά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που βρέθηκαν κοντά μας και με την παρουσία τους ,μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια μας για να φέρουμε τον ΑΓΙΝΙΑΚΟ μας εκεί που , του αρμόζει .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου