Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Στις οχτώ Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή από το Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ νομού Πιερίας.  Η εκδρομή ξεκίνησε με τα μέλη να συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του ιερού Ναού της Θείας Αναλήψεως. 

Ανεβήκαμε στο λεωφορείο και ξεκινήσαμε.  Στο δρόμο ο πρόεδρος καλωσόρισε του εκδρομείς και ευχήθηκε να πάμε και να γυρίσουμε όλοι καλά και χαρούμενοι. Στη συνέχεια κάλεσε την κυρία Τσιουπλή Αναστασία για την προσευχή μας.

Ο οδηγός μας κος Στέλιος μάς πήγε πολύ νωρίς στην Εκκλησία της Παναγίας Σουμελά, όπου παρακολουθήσαμε τη θεία λειτουργία και πολλοί εκδρομείς μετάλαβαν.

  Στη συνέχεια πήγαμε στην όμορφη Καστοριά.  Επισκεφθήκαμε την Εκκλησία της Παναγίας της Μαυριώτισσας, όπου προσκυνήσαμε και ανάψαμε ένα κεράκι. 

Ξεκινήσαμε για τις Πρέσπες όπου και φτάσαμε λίγο κουρασμένοι. Ο οδηγός μάς ξενάγησε στη μικρή Πρέσπα και καταλήξαμε στη μεγάλη Πρέσπα, στο χωριό των ψαράδων σε ένα φιλόξενο μαγαζί, ονόματι «ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ» όπου φάγαμε και χορέψαμε. 

Αφού φάγαμε. χορέψαμε και ξεκουραστήκαμε. ξεκινήσαμε το δρόμο του γυρισμού, μέσω Φλώρινας όπου κάναμε στάση για βόλτα και καφέ. 

Όπως όλα τα καλά τελειώνουν έτσι και η εκδρομή φτάνει στο τέλος της.

Ευχαριστούμε όλους τους εκδρομείς και τον οδηγό μας κύριο Στέλιο,  ιδιοκτήτη του γραφείου τουρισμού “Complete Travel Service”, την ταμία μας κυρία Γιαννακοπούλου Περιστέρα και όλα τα μέλη του συλλόγου μας για την καλή συνεργασία.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου