Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Δεν τηρήθηκε το "επί ίσοις όροις", υπάρχει μεροληψία και δεν είστε αμέτοχος κ. Λεουτσάκο

 Επειδή πολλά ακούγονται πολλά συζητιούνται ΚΑΙ επειδή ο Πιερικός ΔΕΝ είναι χθεσινή ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας, η αντιμετώπιση του από κάποιους κυρίους Λεουτσάκους κλπ σε συνάρτηση με την αναφορά ότι κατέχει 32 βαθμούς με ιδρώτα, καθαρά αγωνιστικούς,  αποτυπώνει την αλήθεια ΚΑΙ το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. 

 ΤΟ «επί ίσων όρων» ΕΙΝΑΙ δικαίωμα κάθε ανθρώπου κάθε επιχείρησης κάθε ΠΑΕ και όχι μόνο. Εδώ υπάρχει καθαρά μεροληψία και άλωση της νομιμότητας του πρωταθλήματος…

Το καλοκαίρι ζήσαμε πολλά έργα με αποφάσεις της ΕΕΑ και ομάδες να συμμετέχουν περιέργως στο πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2.

Ο Πιερικος το «επί ίσων όρων» το απέδειξε και με την υπερπροσπάθεια του να πάρει νόμιμα την αδειοδότηση, την ώρα που πολλές ομάδες ΔΕΝ κατείχαν.  Παρόλα αυτά, αγωνίστηκαν και μάλιστα με όλα τα …γνωστά σε όλους μας.

 ΕΙΝΑΙ νόμιμο δικαίωμα του του Πιερικού να διεκδίκησει την παραμονή του ΚΑΙ θα το κάνει στα πλαίσια των νόμων του δικαίου ΚΑΙ της φετινής προσπάθειας, που ΔΕΝ απαξιώνεται, επειδή ΠΡΕΠΕΙ να δεχθούμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα,  ΠΟΥ τυγχάνει όλοι να γνωρίζουμε. 

Όσο για το περιθώριο εκ του πονηρού να τελειώσει την αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Λάρισας κύριε ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ και να δώσετε την ευκαιρία να μπορεί να πληρώσει, δηλώνουμε ότι εάν τιμά την ΕΠΟ να συμμετέχουν ομάδες που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρουν άδειες από ΧΡΕΗ την επόμενη ημέρα,   να τις χαίρεστε και αυτές και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2, ΔΙΟΤΙ ήδη άρχισε το πανηγύρι ομάδων που πάλι θα αγωνίζονται χωρίς άδειες και μάλιστα και με προσωρινές άδειες μετοχικού κεφαλαίου.

Με εκτίμηση

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου