Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Σάρωσε τα μετάλλια το τμήμα Γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης!

 Έγιναν οι αγώνες της Α΄φάσης, Δ΄κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων στην Μίκρα Θεσσαλονίκης στις 21 και 22/5/2022 και ο σύλλογός μας πέτυχε τα παρακάτω αποτελέσματα: 

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Α΄(κορίτσια 9 και 10 ετών) κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με βαθμολογία 143,650 με τις αθλήτριες: Τζώτζου Ειρήνη, Αμεξηζίδου Θεοδώρα, Παρασίδου Κυριακή, Γεωργαντά Καλλιόπη, Τσαλού Φανή και Κωστίκου Γεωργία. 

Επίσης οι αθλήτριές μας κατέκτησαν και τις παρακάτω θέσεις: 

Η Γεωργαντά Καλλιόπη: την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην Δοκό ισορροπίας, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα και 6η θέση στο μονόζυγο. 


Η Αμεξηζίδου Θεοδώρα: την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 6η θέση στο Άλμα και 7η θέση στη Δοκό. 

Η Τσαλού Φανή: 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις Εδάφους, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στη Δοκό. 

Η Τζώτζου Ειρήνη: την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στη Δοκό, 5η θέση στο σύνθετο ατομικό και 5η θέση στις ασκήσεις Εδάφους. 

Η Κωστίκου Γεωργία 5η θέση στις ασκήσεις Εδάφους, 6η θέση στη Δοκό. 

Στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄(κορίτσια 7 και 8 ετών) κατέκτησαν την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με 145,150 βαθμούς με τις αθλήτριες: Λαμπίρη Κατερίνα, Κεσενλή Μαρία, Λάιου Παναγιώτα, Παπαβασιλείου Χριστίνα και Παπαχατζή Ιωάννα. 

Επίσης κατακτήθηκαν και οι παρακάτω θέσεις: 

Η Παπαχατζή Ιωάννα: 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο άλμα, 4η θέση στη Δοκό. 

Η Λάιου Παναγιώτα: 6η θέση στο μονόζυγο, 5η θέση στο Έδαφος. 

Η Κεσενλή Μαρία: 5η θέση στη Δοκό. Επίσης οι αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία των παμπαίδων διακρίθηκαν με πολλά μετάλλια και θέσεις σε όλα τα όργανα. 

Κατηγορία Παμπαίδων Α΄

Κραγιόπουλος Τρύφων:

1ος Σύνθετο 1ος έδαφος, 2ος ίππος, 1ος κρίκοι, 1ος άλμα, 1ος δίζυγο, 1ος μονόζυγο

Καραδήμος Ιωάννης:

2ος σύνθετο, 2ος έδαφος, 3ος ίππος, 2ος δίζυγο, 2ος μονόζυγο

Παμπαίδων Β'

Σαββουλίδης Κωνσταντίνος:

1ος άλμα

Καρασαββίδης Χρήστος: 

3ος σύνθετο, 3ος έδαφος, 1ος ίππος, 2ος κρίκοι, 2ος άλμα, 2ος δίζυγο, 3ος μονόζυγο

Γκουτζος ιωαννης:

2ος σύνθετο, 2ος έδαφος, 3ος ίππος, 3ος κρίκοι, 3ος άλμα, 3ος δίζυγο, 1ος μονόζυγο

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες από την Διοίκηση του συλλόγου και από τους προπονητές τους: Παρθενίδη Φώτιο, Καλπακίδη Βασίλειο, Γκιοούσογλου Φανή, Λυμπανοβνό Χρήστο και Τζώτζο Βασίλειο. Θα ακολουθήσει ο Τελικός της κατηγορίας που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη το ΣΚ 4-5/6/2022. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την θετική ενέργεια και ελπίζουμε σε νέες διακρίσεις στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου