Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Σοβαρά νομικά ζητήματα σχετικά με τις ομάδες του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Λάρισας, του Απόλλωνα Πόντου και του Αλμωπού Αριδαίας

 Super League 2: Καταγγέλλει Πανσερραϊκό ο Χαντιτάγκι – «Θα κινηθούμε νομικά σε ΕΠΟ και FIFA!»

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάγκι εις βάρος ανθρώπων του Πανσερραϊκού, ενώ αναφέρθηκε στις νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσει η ομάδα του από δω και πέρα!

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάγκι εις βάρος ανθρώπων του Πανσερραϊκού, ενώ αναφέρθηκε στις νομικές κινήσεις που θα ακολουθήσει η ομάδα του από δω και πέρα!

Αναλυτικά το μήνυμα του Άλεξ Χαντιτάγκι στην επίσημη σελίδα της Καβάλας στο facebook:

«Η σεζόν τελείωσε αλλά όχι ο αγώνας και η ελπίδα μας ώστε ο ΑΟΚ να παραμείνει στη Super League 2. Ενημερώσαμε σήμερα τη Super League 2 και την ΕΠΟ ότι η τελική κατάταξη στην ΕΛΛΗΝΙΚΉ Super League 2, (ειδικά όσον αφορά τον υποβιβασμό) δεν πρέπει να επικυρωθεί μέχρι να επιλυθούν όλα τα εκκρεμή νομικά ζητήματα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά και σοβαρά νομικά ζητήματα σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Λάρισας, του Απόλλωνα Πόντου και του Αλμωπού Αριδαίας. Είναι σοβαρά θέματα που μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, θα ξεκινήσουμε και θα υποβάλουμε νέα νομική και ποινική καταγγελία στην ΕΠΟ, τη FIFA και τις αρχές, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, σχετικά με μέλη του Οργανισμού του Πανσερραϊκού για την απόπειρα τους να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα πριν από μερικές εβδομάδες.

Πολεμώ το σημερινό σύστημα και τις αδικίες που δημιουργεί σχεδόν 9 μήνες τώρα και δεν πρόκειται να σταματήσω. Πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να παραμείνουμε στην Super League 2 της επόμενης σεζόν.

Ανεξαρτήτως από αυτούς τους αγώνες, θα εργαστώ για να δημιουργήσω την καλύτερη δυνατή ομάδα και οργάνωση για τον Α.Ο Καβάλα.

Είμαι αφοσιωμένος σε αυτή την πόλη, αυτήν την πόλη και αυτήν την ομάδα!!

Το αίμα μου είναι μπλε….»

www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου