Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Πάνω απο 3.400 υπογραφές για να μην αφήσει ο Κώστας Κουκοδήμος τον ΠΙΕΡΙΚΟ!


 Με πρωτοβουλία των φιλάθλων του πλέον ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας, συγκεντρώθηκαν 3.445 υπογραφές ανθρώπων της περιοχής μας.

Το αίτημα τους ειναι να μην γυρίσει την πλάτη ο Δήμαρχος Κατερίνης στον Πιερικό, να παραμείνει στο πλευρό του και για το λόγο αυτό κάνουν έκκληση στον ισχυρό εξωδιοικητικό παράγοντα να συνεχίσει να βοηθάει και να εργάζεται για το καλό του "Άρχοντα του Βορρά" ανεξάρτητα με την όποια εξέλιξη υπάρξει στον νομικό αγώνα που ξεκίνησε η ΠΑΕ, για να κερδίσει η ομάδα την παραμονή της.

Η συστράτευση των φιλάθλων στο πλευρό δημάρχου και ομάδας φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο Πιερικός, με τους φίλους της ομάδας να ακολουθούν στα εκτός έδρας παιχνίδια και να προσέρχονται μαζικά στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ στις εντός έδρας τελευταίες αναμετρήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι η δυναμική του Πιερικού στο εξωδιοικητικό-διαδικαστικό κομμάτι των κέντρων αποφάσεων, ενισχύθηκε σημαντικά μετά την παρουσία του Κώστα Κουκοδήμου στην ομάδα. Ο σύλλογος αποκτά δυναμική και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων του. Κάτι που επιθυμεί να συνεχιστεί και στο μέλλον ο φίλαθλος κόσμος του ιστορικού συλλόγου της περιοχής μας, για να καταφέρει να ορθοποδήσει και να βρεί ξανά το δρόμο του ο Πιερικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου