Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Το συλλεκτικό τελευταίο ματς του Δία για τη σεζόν 2021-2022

Την τελευταία του «παράσταση» για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δίας Δίου στο γήπεδό του, εκεί όπου έριξε οριστικά την αυλαία για τη φετινή περίοδο με ένα συλλεκτικό οικογενειακό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον οργανισμό του Δία.

Οι ομάδες χωρίστηκαν με κριτήριο την ηλικία και στο φινάλε χαμογέλασε εκείνη των «Μεγάλων» με τελικό σκορ 10-9 επιβεβαιώνοντας το ρητό: «Ο παλιός είναι αλλιώς».

Μετά το πέρας του ματς, ακολούθησε πλούσιο τραπέζι με ψητά στη σχάρα εντός του χώρου του γηπέδου με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες να ανταμώνουν για το ιδανικό φινάλε της φετινής σεζόν, όπως ακριβώς αρμόζει σε μία πραγματική ομάδα όπως ο Δίας μέσα σε υπέροχο οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου.

Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές έως ότου ξεκινήσει ο προγραμματισμός και η προετοιμασία του Δία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην οποία η ομάδα μας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό, έχοντας ήδη θέσει τις βάσεις και τα θεμέλια μίας ολοκληρωμένης ομάδας εδώ και ένα χρόνο.

Η διοίκηση του Δία Δίου εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου