Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Αστέρας Τριποτάμου - Γ.Α.Σ Σβορώνου 2-1

 Παλικαρίσια εμφάνιση απο την ομάδα μας, χωρίς όμως αυτή να επιφέρει κάποιον βαθμό στην μάχη για την άνοδο. Παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαμε, οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν αντίδραση και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι. Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς στο 2ο ημίχρονο με το γκολ του Κωτσιόπουλου. Λιγο αργότερα, με παρόμοιο τρόπο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα. Παρά τις προσπάθειες μας δεν ηρθε το γκολ που θα μας έδινε το βαθμό.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα αναζητεί την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που εν πολλοίς θα της χαρίσει την άνοδο, εκτός εάν η Αναγέννηση Επανομής πετύχει 6 γκολ (και +1 γκολ από όσα πετυχαίνει η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι). 

Στο παιχνίδι,  η ομάδα μας αιφνιδιαστηκε από από γρήγορο γκολ των γηπεδούχων από σέντρα και κεφαλιά. Παρόλα αυτά, βρήκε τα πατήματα της. Εχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καραμανώλα από κοντά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη. Μια αδράνεια στην άμυνα μας, παραλίγο να μας στοιχήσει για δεύτερη φορά. Η ομάδα μας παρά τις καλές προϋποθέσεις που είχε, δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες που θα απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Τροΐρης έκανε την σέντρα ο Δημητρίου έσπασε ωραία με το κεφάλι στον Κωτσιόπουλο και εκείνος με ωραίο γυριστό σουτ, έκανε το 1-1. Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1, έπειτα από σέντρα και κεφαλιά. Από εκεί και έπειτα προσπαθήσαμε με κάποια στημένα να ξανα φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς αυτό να πραγματοποιείται.

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν.,Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Βούλγαρης Χ., Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Γκαράτζιας, Καραμανώλας, Χατζηθεοδωρίδης, Κυρτέγος 

Ως αλλαγές πέρασαν, ο Δελαβερίδης στην θέση του Κυρτέγου στο 45', οι Καρτσαμπάς, Μακράκης και Ζώβληκας αντικατεστήσαν τους Βούλγαρη Ν., Χατζηθεοδωρίδη και Γκαράτζια, αντίστοιχα στο 72'. Ενώ ο Κατσιαμήτας πήρε την θέση του Καρτσαμπά στο 78' (λ.τ).

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά τον Αστέρα Τριποτάμου για την άψογη φιλοξενία και τους εύχονται τα καλύτερα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

📌Επόμενο ματς, ματς δίχως αυριο για την ομάδα μας, κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης την Κυριακή 5/05 και ώρα 17.00! Όλοι μαζί για να πετύχουμε την άνοδο!

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

https://youtu.be/QiY15DG-Ak8

Γ.Α.Σ Σβορώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου