Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

12ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Λ.Ξανθόπουλος": Ευχαριστήριο

 Ο πρόεδρος, η διοίκηση και διοργανωτές του 12ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "Λ.Ξανθόπουλος" θέλουν να ευχαριστήσουν απο καρδιάς τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, τον Βουλευτή ΝΔ Πιερίας κ. Μπαραλιάκο, τον πολιτευτή ΝΔ κ. Κουλκουδίνα, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σβορώνου κ. Κωνσταντινίδη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Σβορώνου κ. Χρηστακίδη για την πολύτιμη συμβολή και τιμή που μας έκαναν, παρευρισκόμενοι στην γιορτή του ποδοσφαίρου των παιδιών μας. 

Επίσης, ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους εθελοντές, που εργάστηκαν νυχθημερόν για να μπορέσει να βγει εις πέρας μια τέτοια διοργάνωση. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς, παιδιά, προπονητές, γονείς, απλούς φιλάθλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, και δώσατε ένα ξεχωριστό τόνο στο τουρνουά μας. Όλη η προσπάθεια δεν θα είχε νόημα αν εσείς, και ο καθένας ξεχωριστά δεν εβαζε το λιθαράκι του για να βγει αυτο το αποτέλεσμα.


 Ευχόμαστε να μην στεναχωρήσαμε κανέναν, τουλάχιστον στο οργανωτικό κομμάτι, και δεσμευόμαστε πως του χρόνου στο 13ο Τουρνουά "Λ.Ξανθόπουλος" , θα ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη σε όλους τους τομείς. 

Υ.Γ Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορταζ, και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τουρνουά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου