Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΑΟ Χανιώτης - Γ.Α.Σ Σβορώνου 1-1

Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη, που θα τους οδηγούσε με το 1,5 πόδι στην Γ' Εθνική, αν και πολύ νωρίς.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο με κατω την μπάλα και γρήγορο ρυθμό η ομάδα μας κατάφερε στο 40' να προηγηθεί με τον Κυπαρίσση. Δυστυχώς στο 44' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από μια αδράνεια της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο και απώλεσε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο, πρώτη καλή στιγμή ήρθε με το σουτ του Τροΐρη να περνάει άουτ. Ωραία αντεπίθεση με τον Κυρτέγο να σπάει την μπάλα στον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος διήνυσε όλο το γήπεδο αλλα το σουτ πυ επιχείρησε ήταν αδύνατο και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Ωραία ενέργεια του Καραμανώλα, σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ο Κυπαρίσσης πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι και έκανε το 0-1. Σε κομβικό σημείο, στο 44' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε με έναν και μόνο σκοπό, και αυτός ήταν να πάρει το τρίποντο. Κυριάρχησε , δημιούργησε και σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Ο Δημητρίου είδε την μπάλα να του στρώνεται μέσα στην μικρή περιοχή, έπειτα από αδράνεια των αμυντικών,  αλλά δεν μπόρεσε να κανει το 1-2. Λιγο αργότερα, ο Κυπαρίσσης πέρασε από τα δεξιά αλλά στο σπάσιμο που επιχείρησε, ο τερματοφύλακας έπεσε και μπλόκαρε. Η πίεση συνεχίστηκε, ο Καραμανώλας έκανε ωραία ενέργεια και τελείωμα με την μπάλα να σταματά στη ρίζα του δοκαριού. Ο Μακράκης που είχε περάσει μόλις στο ματς, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση έβγαλε τον Κυπαρίσση σε θέση βολής, με τον τελευταίο να αστοχεί. Σουτ του Κωτσιόπουλου απο μακριά, μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τελευταία καλή στιγμή, όταν ο Χατζηθεοδωρίδης δίνει την μπάλα στον Κυρτέγο, αυτός διεισδύει και σπάει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον επερχόμενο Γκαράτζια να σουτάρει και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. 

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν. , Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Κυρτέγος, Καρτσαμπάς, Καραμανώλας, Κυπαρίσσης 

Ως αλλαγή πέρασε ο Δελαβερίδης στην θέση του Καραμανώλα στο 60'. Ο Μακράκης αντικατεστήσε τον Βούλγαρη Ν., στο 75'. Ενώ οι Γκαράτζιας και Βούλγαρης Χ., αντικατεστήσαν τους Δημητρουλόπουλο και Καρτσαμπά στο 88', αντίστοιχα. 

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του ΑΟ Χανιώτη για την άψογη φιλοξενία και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία! 

Υ.Γ Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές μας ευχαριστούν θερμά τους οπαδούς μας, που έκαναν το ταξίδι για να μας στηρίξουν!

📌 Επόμενη υποχρέωση για την ομάδα μας , η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Γιαννιτσών, την Κυριακή 15/5! Με νίκη η ομάδα μας θα κάνει καθοριστικό βήμα για την άνοδο.

Γ.Α.Σ Σβορώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου