Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΓΑΣ Σβορώνου: Συμμετοχή της Ακαδημίας στο Road to Salonica Cup (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η συμμετοχή της Ακαδημίας μας στο Road to Salonica Cup, που διοργάνωσε άψογα η ομάδα του Makedonikos FC!

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από την Βουλγαρία, την Αλεξανδρούπολη μέχρι και τα Χανιά και τα νησιά του Αιγαίου! Πάνω από 1600 μικροί αθλητές, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας (και όχι μόνο),φώτισαν με το χαμόγελο τους τα γήπεδα του Μακεδονικού. 

Από μεριάς μας, ο πρόεδρος και η διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τα παιδιά και τους προπονητές τους, αλλά και τους γονείς για την συμμετοχή και το ήθος που επέδειξαν!

Η επιβράβευση και η μεγαλύτερη δικαίωση για όλους μας ήρθε να επιστεγαστεί και από την διοργάνωση, που μας έδωσε το πιο σημαντικό βραβείο το τουρνουά, εκείνο του FAIR-PLAY . Ένας γονιός,  πρέπει να ξέρει πως το παιδί του πρώτα από όλα θα μάθει να σέβεται εξίσου όλους τους συνανθρώπους του, για εμάς το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, και το οφείλουμε στους προπονητές μας, που μέσα από το ήθος και τις αξίες τους, περνάνε καθημερινά στα παιδιά μας, το " Ευ αγωνίζεσθαι "!

Υ.Γ Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, την ομάδα του Μακεδονικού για την άψογη διοργάνωση! Ευχόμαστε να τα πούμε του χρόνου στα ιδια μέρη!

Γιώργος Μπεκιάρης: Να  βλέπουν στην Ακαδημία μας την συνέχεια της οικογένειάς τους!

 Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους να μπορούν να  βλέπουν στην Ακαδημία μας την συνέχεια της οικογένειάς τους!!! Ευχαριστώ τους προπονητές - συνεργάτες μου, που προσφέρουν μέσα από την καθημερινή τους δουλειά για ώρες ολόκληρες στο γήπεδο τα συμπληρωματικά  εφόδια στα "παιδιά" μας ώστε να λάμπουν από ΑΞΊΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου