Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τελετή Έναρξης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος OPTIMISTU13 - Η Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου» στο SeaWay FESTIVAL


 Η Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΙστιοπλοΐαςOPTIMISTU13 πλαισιώνεται από την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου, το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 8μ.μ., στο χώρο του SeaWayFestival, στην Παραλία Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ). 

Η επίσημη Τελετή Έναρξης του Πρωταθλήματος ξεκινά στις 18:30 και ολοκληρώνεται με τη συναυλία της διακεκριμένης Ορχήστρας Δίου η οποία θα παρουσιάσει ένα ρεπερτόριο κορυφαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών. Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Φιλιώ Σέρβου και ο Νίκος Μπίνος ενώ την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMISTU13 διοργανώνεταιαπό τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον Δήμο Κατερίνης με τη στήριξη της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στις 16-20 Απριλίου, στην Παραλία Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ). 

Το SeaWayFestival διοργανώνεται παράλληλα με το πρωτάθλημα από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και την OpenWaysEvents&Travel. 

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Ηείσοδος είναι ελεύθερη. 

#seawayfestival

#nokat

#openways

#olympusriviera


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου