Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚHΣ ! ΑΝΟΙΞΗ 2022

Καθώς η άνοιξη μας ήρθε λίγο αργά αλλά δυναμικά ,έτσι συνεχίζονται και οι ποδηλατοβόλτες των ΕΛ.Π.ΠΙ. ! Την περασμένη Κυριακή (3/4/2022) με πολύ δυνατό αέρα , έγινε η καθιερωμένη ανοιξιάτικη, ετήσια ποδηλατοβόλτα των 60χλμ , κάτω από την σκιά κυριολεκτικά, του μυθικού Ολύμπου !

Με την συνοδεία πολύ καλών φίλων και από Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και  ευχαρίστηση  αλλά με  πολύ κούραση πραγματικά , λόγο έντονων καιρικών φαινομένων, όπως ήταν ο «κόντρα» αέρας.

Ότι χειρότερο υπάρχει για έναν «ελεύθερο» ποδηλάτη δεν είναι ούτε το χιόνι ,ούτε το κρύο, ούτε ακόμα η βροχή αλλά ο …αέρας ,ειδικά όταν τον έχεις μπροστά σου , σχεδόν για τα περισσότερα χιλιόμετρα. Η ανταμοιβή όμως της απόλυτα καθαρής ατμόσφαιρας και της θέας των κορυφών του Ολύμπου, μας αποζημίωσε για μια ακόμη φορά και ειδικά   (όσους)  φίλους ποδηλάτες τόλμησαν να έρθουν και από Θεσσαλονίκη.

Οι ποδηλατοβόλτες των ΕΛ.Π.ΠΙ. συνεχίζονται 4ΕΠΟΧΕΣ τον χρόνο . Ειδικά μετά το τεράστιο ενδιαφέρον και για την ποδηλασία στο χώμα, φέτος μετά από χρόνια,  ξεκίνησε πάλι  η προσπάθεια δημιουργίας μιας δοκιμαστικής χωμάτινης πίστας BMX –MTB  (σε ιδιωτικό χώρο ,από εθελοντές ΕΛ.Π.ΠΙ. & Θεσσαλονίκης) .Ευελπιστούμε στην συνεργασία των δήμων και της Περιφέρειας και προσφέρουμε εθελοντική εργασία , για την δημιουργία ποδηλατικών πάρκων σε ελεύθερους χώρους  , όπως όταν είχαμε ξεκινήσει από το 2000 με τους ορειβατικούς συλλόγους των Πιερίων !  

Εάν έχετε καλή ή άριστη φυσική κατάσταση ,ποδήλατο σε καλή ή άριστη λειτουργική κατάσταση και θέλετε να συμμετέχετε  ή ακόμη και να μάθετε, εάν δεν ξέρετε ποδήλατο, τότε επικοινωνήστε ελεύθερα στο 23510 73977 .  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ/ΜΤΒ LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου