Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Με "γεμάτες τσέπες" στη Νέα Ευκαρπία οι Κατερινιώτες!

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο πανελλήνιο, που μπορούν να δηλώσουν πως έχουν καταβάλει όλα τα πρίμ της φετινής περιόδου στους ποδοσφαιριστές τους. Ο Πιερικός όμως είναι μια απο αυτές!

Η διοίκηση και ο Δημαρχος Κατερίνης, έχουν καταφέρει να καταβάλουν όλα τα πριμ των φετινών επιτυχιών του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας και αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Πέμπτη 14/4, οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, έλαβαν το πρίμ της χθεσινής μεγάλης νίκης επί της Βέροιας.

Οι Κατερινιώτες έχουν στη συγκομιδή τους μέχρι σήμερα 30 βαθμούς και όλοι αυτοί οι βαθμοί  περιλαμβάνουν νίκες εντός και εκτός, καθώς και εκτός έδρας ισοπαλίες. Όλες αυτές οι οι επιτυχίες αντιστοιχούν σε πρίμ, τα οποία έχουν λάβει οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, που αγωνίστηκαν σε αυτά τα παιχνίδια!

Την Κυριακή θα δοθεί μια ακόμη μεγάλη μάχη στη Νεα Ευκαρπία, με τον Απόλλωνα Πόντου και με τον Πιερικό να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να "καθαρίσει" την υπόθεση "παραμονή στην κατηγορία". 

Υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη με τη Βέροια απο την διοίκηση και τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο. Άπαντες δηλώνουν πως ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στην ομάδα για να γίνει ο στόχος της παραμονής, παραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου