Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β - Πιερικός 3-0 Η κούραση επηρέασε τους Κατερινιώτες


 Πιο εύκολα απο ότι ήταν αναμενόμενο ηττήθηκε ο Πιερικός στην Αθήνα απο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ Β. Η ομάδα της Πιερίας παρουσιάστηκε χωρίς "νεύρο" και φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο και μοιραία έχασε 3-0 απο τους ερυθρόλευκους, που είχαν αυτά τα στοιχεία και επικράτησαν δίκαια.

Εδώ πρέπει να αναφερθεί όμως ότι οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έδωσαν 5 παιχνίδια σε 13 ημέρες ενώ η ομάδα του Ιμπαγάσα, πέρασε 15 ημέρες χωρίς αγωνιστική πίεση μιας και οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων, ανέβαλαν τα τελευταία δυο παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός Β΄άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Μαρίνο. 

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να απαντήσει άμεσα αλλά ο Τζολάκης έβγαλε με το πόδι την εκτέλεση του Χαρτσιά για να κρατήσει το 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων. 

Ο Τζολάκης έβγαλε και το ωραίο σουτ του Ζαφειράκη στο 33′, με τους Πειραιώτες να κρατάνε το προβάδισμα τους ως την ανάπαυλα.

Στο 50΄ο Κωστή βρήκε δίχτυα για να γράψει το 2-0 για τον Ολυμπιακό. 

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και μάλιστα στο φινάλε το μεγάλωσαν, με τον Μπα να σκοράρει διαμορφώνοντας το 3-0.

Πλέον οι Κατερινιώτες επικέντρωνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου (15.00) στην Κατερίνη.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ (76′ Ντόι), Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (46′ Κωστή), Μαρίνος, Βοΐλης (76′ Αποστολόπουλος), Κίτσος, Σουρλής (10′ λ.τ Νταμπό), Πινακάς (69′ Μπα).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης (78′ Ζούρκος), Παντελιάδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Σουντάρ), Χαρτσιάς (72′ Εμπουέλε), Μπουόλι, Ζαφειράκης (46′ Μηλιώτης), Κουκόλης, Β. Παπαδόπουλος, Τόσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου