Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» - Ικανοποιημένος ο πρόεδρος Παν. Σατσίδης

  Ένα χρονίζον πρόβλημα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Μυλαύλακου-Παραδείσου Κατερίνης «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» βρήκε τη λύση του. Για πολλά χρόνια οι άνθρωποι του συλλόγου παρά τις υποσχέσεις, επιτέλους νοιώθουν ικανοποίηση και πλέον εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

  Συγκεκριμένα στον αύλιο χώρου του γηπέδου που χρησιμοποιείται και ως χώρος στάθμευσης, τα λασπόνερα τους χειμερινούς μήνες και η σκόνη των θερμών ημερών, δημιουργούσαν μια εικόνα που δεν συνάδει με το πνεύμα ενός σύγχρονου και λειτουργικού πνεύμονα  αθλητισμού. Πέρα που παρεμπόδιζε την απρόσκοπτη διέλευση των  διερχομένων, επιπρόσθετα ο αέρας που μετέφερε τη σκόνη, δημιουργούσε προβλήματα στην υγιή άθληση των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

  Τις τελευταίες ημέρες ο χώρος διαμορφώθηκε και ασφαλτοστρώθηκε και έτσι πλέον το αθλητικό στολίδι στη γειτονιά της προσφυγιάς, γίνεται ομορφότερο και λειτουργικότερο.

  Απόλυτα ικανοποιημένος ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ», Παναγιώτης Σατσίδης, δήλωσε: «Μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων από όλη την οικογένεια του συλλόγου προς το Δήμο Κατερίνης, νοιώθουμε σήμερα την ανάγκη και υποχρέωση να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς το Δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Ιωάννη Συμεωνίδη, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την επίλυση του ζητήματος. 

  Με παρεμβάσεις υποδομών, καλλωπισμού και λειτουργικότητας από πλευράς της αυτοδιοίκησης, το ποδόσφαιρο του τόπου μας και γενικότερα ο αθλητισμός, θα αναπτυχθούν και θα δικαιώσουν ακόμα περισσότερο το ρόλο τους. Και πάλι ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου