Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Οι Νοσηλευτές μαζί με το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού έπαιξαν την μπάλα της ΖΩΗΣ τους


 Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, έδωσε Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα με αντίπαλο το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, την Πέμπτη 07 Απριλίου 2022, στο Γήπεδο του Α.Μ.Σ. Βατανιακού (Κατερίνη).

Η πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού, έδωσε μια ιδιαίτερη χροιά στον αγώνα, ο οποίος ήταν συναρπαστικός και πέτυχε το σκοπό του, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνολικά 13 ΓΚΟΛ για τη ΖΩΗ, προάγοντας το «ευ αγωνίζεσθαι». Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-6 υπέρ των παλαίμαχων του Πιερικού.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχός Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου και πληθώρα Νοσηλευτών από όλες τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Πιερίας.


Κατά την έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., προς το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, τη Δημοτική Αρχή και την Πρόεδρο του ΣΥ.ΝΟ. Πιερίας και πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές ανταλλαγές αναμνηστικών. Αντίστοιχα, ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, τίμησε την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. για το έργο των Νοσηλευτών στις Υπηρεσίες Υγείας και τον καθημερινό τους αγώνα.

Για την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. αγωνίστηκαν: Κιούσης, Κούρτης, Πολυκανδριώτης, Αβραμίδης, Σαληκίδης, Κακάνης, Δόντσιος, Περδίκης, Τσινίκος, Ζέρβας, Μαχαίρας, Σαρρής, Τσουπλής, Ζότας, Κωστίδης, Χαρισσόπουλος, Μπλέτσιος. 

Προπονητής: Κιούσης.

Για τo Σύλλογο Παλαίμαχων Πιερικού αγωνίστηκαν: Παρουσιάδης, Μαυρίδης, Κατσαμαγκας, Τασιδης, Τσιούχας, Πεΐδης, Καλαμπάκας Ν., Σκέντος, Στύλος, Καλαμπάκας Δ. Φωτιάδης, Ταταρίδης.

 Προπονητής: Σκέντος.

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει την Πρόεδρο και τα μέλη του ΣΥ.ΝΟ. Πιερίας για την άριστη διοργάνωση, την Ε.Π.Σ. Πιερίας για τη διάθεση των διαιτητών, τη Διοίκηση του Τ.Α.Π. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ τη διάθεση του γηπέδου, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, συνεχίζοντας ακάθεκτη το κοινωνικό της έργο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                        Τζαννής Πολυκανδριώτης

www.pasyno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου