Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ο καλύτερος Πιερικός της φετινής περιόδου!


 Ο Πιερικός έκανε ένα απο τα σημαντικότερα βήματα προς την παραμονή του στην κατηγορία, κερδίζοντας με  ανατροπή 2-1 την πρωτοπόρο Βέροια στην Κατερίνη. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έκαναν ένα απο τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια (ίσως το καλύτερο) και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Πιερικός είχε την πρώτη φάση του αγώνα με το εναέριο σουτ του Χαρτσιά στο 4' λεπτό, ενώ η Βέροια έκανε ευκαιρία με τον Οικονόμου στο 8' λεπτό και τον Γιαβριηλίδη στο 13' λεπτό. Στο 23' λεπτό, οι Ημαθιώτες, με "ριμπάουντ" του Γαβριηλίδη με πλασέ. έκαναν το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ στην κίνηση με τον Κανούλα στο 33' λεπτό, ενώ η Βέροια ένα σουτ του Καπνίδη στο 45' λεπτό.

Οι Κατερινιώτες ήταν πιο σοβαροί στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από κόρνερ του Κριμιτζά, ο Κανούλας πετάγεται πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 54' λεπτό. Στο 77' λεπτό, από απευθείας φάουλ του Σουντάρ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη και ο επερχόμενος Δεμηρτζόγλου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Πλέον η προσοχή της Κατερινιώτικης ομάδας στρέφεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Με μια ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη, δεύτερη συνεχόμενη, επί του Απόλλωνα Πόντου στη Νέα Ευκαρπία, ο Πιερικός θα βρίσκεται μια ανάσα απο τον στόχο του!

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας (46′ λ.τ Γαλάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68′ λ.τ Τόσκας), Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Εμπουελέ (61′ Δεμηρτζόγλου), Ίτσιος (75′ Σουντάρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75′ Μπουόλι).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (86′ Κάτσε), Γαβριηλίδης, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Φοφανά (46′ Πόζογλου), Γιακουμάκης, Καπνίδης (66′ Κούατενγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου