Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ευχαριστούν και συγχαίρουν το ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό τμήμα όπως και τους προπονητές της ομάδας για την (πρόκριση) στον τελικό του κυπέλλου της ε.π.σ. Πιερίας......

Κύριοι της ε.π.σ. μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες καταφέρατε το  επιθυμητό για εσάς (να μην πάμε στον τελικό).  Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Βατανιακού (και αυτό δεν είναι ειρωνεία)...για την φιλοξενία που ήταν άριστη. 

Ευχαριστούμε την ε.π.σ. Πιερίας που στον πιο κρίσιμο  αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας ήταν απούσα!

Ευχαριστούμε τον παρατηρητή  αγώνα, τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας και τον πρώτο βοηθό κ. Κουτσικανίδη που είδαν αυτό που ΔΕΝ είδε ο κ. Νίκολιτς, αλλά απέφυγαν με άψογο τρόπο να πάρουν θέση στις χειρονομίες και τις βρισιές του ποδοσφαιριστή Δερμίση προς τον πάγκο της ομάδας μας , μετά την  επίτευξη του δεύτερου τέρματος.                              

 Σε διάλογο του προέδρου μας με τον πρόεδρο διαιτησίας κ. Ευθυμιάδη Δαμιανό στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, με περίσσιο  ζήλο υποστήριξε ότι δεν υπήρχε πέναλτι στην επίμαχη φάση και ότι αν δίνονταν  θα γελούσε όλη η Πιερία! « Τώρα γελάει όλη η Ελλάδα κ. Δαμιανέ ....»   

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Η αλλαγή διαιτητή των ειδικών αποστολών (ξέφυγε κάθε προηγούμενου) έγινε νύχτα ... μπράβο σας, μας πιάσατε στον ύπνο (γνωρίζουμε το λόγο της αλλαγής!!! )

Δύο ποδοσφαιριστές μας πήγαν στο νοσοκομείο και ο κ. Νίκολιτς δεν είδε ούτε φάουλ για να μη δώσει κίτρινη κάρτα - κόκκινη .. ο ένας με σπασμένο δάχτυλο και ο άλλος ρήξη σπλήνας.. Κύριε Νίκολιτς καλή σταδιοδρομία.        

Όσο για εσάς εκεί στην  ε.π.σ. .... ΠΙΕΡΙΑ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ  Η  ΚΑΤΕΡΙΝΗ ....

Εσείς επιλέγετε το ΚΑΛΟ του ποδοσφαίρου, που άλλωστε είστε και ειδήμονες ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ:  Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ 2ο ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ 1906).

Απο το ΔΣ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ                         

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Γλυκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου