Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 5ο συνεχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων!

Συνεπής στο ραντεβού του με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων θα είναι και τη φετινή χρονιά ο Πιερικός Αρχέλαος, ύστερα από την πανηγυρική πρόκριση που πέτυχε στα μπαράζ των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας που διεξήχθησαν στο Λιτόχωρο.

Η φετινή τελική φάση θα έχει κάποιες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής, όχι όμως και στον αριθμό των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, το εισιτήριο για τα τελικά πήραν φέτος για 1η φορά 8 ομάδες, καθώς προστέθηκε ο νικητής των μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές Θεσσαλονίκης, Αττικής και Νότιας Αττικής και μια επιπλέον επαρχιακή ομάδα. 

Επιπλέον, το τουρνουά θα διεξάγεται με 2 ομίλους των 4 ομάδων με τη δυναμικότητα των ομάδων να καθορίζεται από την παρουσία και της επιτυχίες τους στις τελευταίες 5 τελικές φάσεις νεανίδων.

Ο Πιερικός Αρχέλαος, παρά τις 2 σημαντικές απώλειες της τελευταίας στιγμής, αυτές της Δόμνας Μάντζου και την Έλενας Παπαζιώγα, έδειξε τεράστιο σθένος και αποφασιστικότητα και κατάφερε να πάρει την πρόκριση κερδίζοντας τον Ηρακλή Κοζάνης και τους Πάνθηρες Καβάλας.

Η πρόκληση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ξεκινάει αύριο στις 13.00 στον 1ο αγώνα της ημέρας απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων. Την Τετάρτη, την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει τον Άρι Καλαμάτας και την Πέμπτη στις 19.30 τον περσινό δευτεραθλητή Παναθλητικό Συκεών. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube. 

Me προίκα την περσινή 3η θέση, η ομάδα των νεανίδων ολοκληρώνει την προετοιμασία της και ετοιμάζεται να ριχτεί αύριο στη μάχη απέναντι σε μια ακόμα μεγάλη πρόκληση αλλά και τιμή για το σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου