Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Επιστροφή στις προπονήσεις και στόχος οι 34 βαθμοί


Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα Δευτέρα 25/4 οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, στα πλαίσια της προετοιμασίας του τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού για τη φετινή περίοδο, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Ά ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού, Τετάρτη 27/4, 15.30΄).
Αυτή είναι η 33η αγωνιστική και προτελευταία του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, τελευταία όμως για την ομάδα της Πιερίας γιατί την 34η θα κάνει το ρεπό της.

Με νίκη ο Πιερικός παραμένει σε τροχιά παραμονής και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα των τελευταίων δυο αγωνιστικών  (ίσως και της μίας), για να γνωρίζει το μέλλον του στην κατηγορία. Οι 34 βαθμοί που μπορεί να φτάσει με ενδεχόμενη νίκη επι της ΑΣΑ, μπορεί να αποδειχθούν τελικά αρκετοί  για να δώσουν την σωτηρία στους Κατερινιώτες. Αυτό όμως, πάντα σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των αγώνων που απομένουν και αφορούν τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτόν του Πιερικού.

Το Μ. Σάββατο μετά την προπόνηση, η διοίκηση συμβολικά πρόσφερε απο μια συσκευασία στους παίκτες, τους προπονητές και το προσωπικό της ΠΑΕ, που περιελάμβανε τσουρέκι, κρασί και λαμπάδα, μαζί με τις ευχές για Καλό Πάσχα.


Μετά το ρεπό της χθεσινής ημέρας, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Αύριο ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα της Τετάρτης, απο την οποία θα λείψουν σίγουρα ο τιμωριμένος με κάρτες Τοπαλίδης και οι τραυματίες Εμπουσί και Παπουτζίδης που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους.  
Εξέτισε την ποινή της μιάς αγωνιστικής απο την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου και επιστρέφει ο Γιαλαμίδης.

To αναλυτικό πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Α ΟΜΙΛΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27.04.2022 / 15:00
Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – ΝΠΣ Βέροια / ΕΡΤ3
Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β – ΑΕΛ / ERTSPORTS
Νεάπολης, Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας
Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π Β
Αριδαίας, Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός
Ανθή Καραγιάννη, Α.Ο. Καβάλα – ΠΟΤ Ηρακλής
Ξάνθη Arena, Α.Ο. Ξάνθη – Απόλλων Πόντου
Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: Α.Ο. Τρίκαλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου