Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΕΠΣ Πιερίας – Συγχαρητήρια στον Βατανιακό Κυπελλούχο της περιόδου 2021- 2022


 Η ΕΠΣ Πιερίας εκφράζει τις θερμές Ευχαριστίες της προς όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, στη διεξαγωγή του 40ου τελικού Κυπέλλου.  

Αρχικά, τις δύο φιναλίστ ομάδες τον Βατανιακό και τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου, τόσο για το αγωνιστικό θέαμα που προσέφεραν στο πολυπληθές κοινό, όσο και για το ήθος που επέδειξαν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και με την ολοκλήρωση του τελικού.
Η εικόνα του προέδρου του Γ.Α.Σ. Σβορώνου κ. Γιάννη Τρελόπουλου, να περιμένει υπομονετικά ώστε να συγχαρεί έναν-έναν του παίκτες του Βατανιακού κατά την απονομή (ενώ πρώτα αγκάλιασε και συνεγχάρει επίσης έναν-έναν, τους παίκτες τις δικής του ομάδας), ήταν “η εικόνα, του 40ου τελικού”.  Όπως ακριβώς αρμόζει, στους ανθρώπους του Ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση του 40ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, θα περάσει στην ιστορία του Πιερικού Ποδοσφαίρου, ώς μια άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση καθώς ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και παραγόντων.

Θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Α' ΔΑΚ, για τη θαυμάσια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και όλων εν γένει των χώρων του Σταδίου.


Τη διοίκηση και το προσωπικό του ερασιτέχνη Πιερικού και της ΠΑΕ Πιερικός, για τη φιλοξενία τους.


Η εθελοντική (αφιλοκερδώς) ατομική συνεισφορά ορισμένων ανθρώπων υπήρξε επίσης απολύτως χρήσιμη αλλά και συγκινητική.


Ευχαριστούμε πολύ
Το Γιατρό Αγώνος κο. Δημήτρη Παγωνίδη, τον κο. Κώστα Φωτίου και την ομάδα των Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ.. 

Τον δάσκαλο και πιστό εργάτη του Πιερικού ποδοσφαίρου (μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων της ΕΠΣ) κο. Βασίλη Τσακιρίδη, ο οποίος με τις εκφωνήσεις και την επιμέλεια των ηχητικών έδινε τον παλμό του τελικού, σε κάθε στιγμή του αγώνα.

Τα κορίτσια του Bootcamp fitnes studio για τη θαυμάσια χορευτική επίδειξη και την παρουσία τους, στον τελικό.

Ευχαριστούμε επίσης,

το δήμο Κατερίνης, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και τη Διεύθυνση Πυροσβετικής.


Τους φιλάθλους της Πιερίας, για την αθρόα προσέλευση τους και την υποδειγματική συμπεριφορά τους.


Ιδιαίτερα, τους βουλευτές Πιερίας κα. Μάνη Άννα, κο. Φώντα Μπαραλιάκο, το δήμαρχο κατερίνης κο. Κώστα Κουκοδήμο, τους αντιδημάχους και τους πολιτευτές για την τιμή που μας έκαναν να παραυρεθούν στον αγώνα.

Τους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές διαιτησίας όπως και τον παρατηρητή αγώνος
κο. Χρήστο Ξανθόπουλο.

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τους αθλητές, τους προπονητές, το προσωπικό και τον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Ποτουρίδη, του Κυπελλούχου Βατανιακού αλλά και
τους αθλητές, τους προπονητές, το προσωπικό και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τρελόπουλο, του Φιναλίστ Γ.Α.Σ. Σβορώνου, στους οποίους επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία
στους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν ...και να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την άνοδο τους στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας                                       Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου