Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 -ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ 3-0 Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε…


 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ ΝΕΟΙ

Πρωτάθλημα Νέων Betsson Super League 2 

Συνέχισαν οι Νέοι μας τις σπουδαίες εμφανίσεις τους παλεύοντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό αλλά δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 3-0 (ημίχρονο 2-0) από την ομάδα της Βέροιας  στο προπονητικό κέντρο του ΝΠΣ Βέροιας στο Ταγαροχώρι Βεροίας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Πάλεψαν οι Νέοι μας για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 Νέων εκτός έδρας στο Ταγαροχώρι Βεροίας και ηττήθηκαν με 3-0 οι νεαροί μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν μ΄ όλες τους τις δυνάμεις, αλλά ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν φτάνοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Κατερίνη. 


Η ομάδα του προπονητή μας Θάνου Κούρτογλου και του γυμναστή μας Δημήτρη Βλάχου παρατάθηκε με τους: 

Κότσα Τζώρτζ, Μπάπκα Σταύρο, Συμεωνίδη Ηρακλή, Γκιώνη Ελευθέριο, Κίλ Παύλο, Βέτσο Αντώνιο, Χατζηπουργάνη Άγγελο, Παπαθανασίου Δημήτριο, Αλχαζίδη Πέτρο-Γεώργιο, Μαυρίδη Χρήστο, Σεϊταρίδη Άγγελο.  

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσιλιγκίρης Χρήστος στη θέση του Κίλ Παύλου, ο Παραδείσης Δημήτρης στη θέση του Συμεωνίδη Ηρακλή, ο Νταμπώσης Νικόλαος στη θέση του Παπαθανασίου Δημήτρη, ο Βαρβαρέζος Δημήτρης στη θέση του Γκιώνη Ελευθέριο, ο Κουρνούτης Σπύρος στη θέση του Αλχαζίδη Πέτρου-Γεώργιου.    

Στην μελανόλευκη αποστολή συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές: Δημητριάδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Βασίλειος, Λαζαρίδης Γεώργιος, Mullaj Enerdi. 

Ο γυμναστής της ομάδας μας Βλάχος Δημήτριος, o Λαμπριανίδης Γεώργιος ασκούμενος σπουδαστής ΙΕΚ,  η Διασώστρια Γεραρίδου Αθηνά, ο Πεϊδης Μπάμπης Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Πιερικός και ο Τσακιρίδης Βασίλης εκπρόσωπος αποστολής Νέων. 

Η μελανόλευκη αποστολή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961  ευχαριστεί τους διαιτητές της ΕΠΣ Ημαθίας, ευχαριστεί την γηπεδούχου ομάδα της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής της στους χώρους του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ Βέροιας στο Ταγαροχώρι Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου