Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ ΝΕΟΙ: Αντιμετώπισαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πάλεψαν με ζήλο και πίστη…

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΝΕΟΙ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΝΕΟΙ 0-5 (ημίχρονο 0-0)

Συνέχισαν οι Νέοι μας τις σπουδαίες εμφανίσεις τους παλεύοντας μέχρι και το τελευταίο λεπτό αλλά δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 5-0 (ημίχρονο 0-0)από την ομάδα της ΑΕΛ Λάρισας στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος SL2

Πραγματικά οι νεαροί ηλικιακά ποδοσφαιριστές μας αντιμετώπισαν ηλικιακά μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ όπου αρκετοί ήταν επαγγελματίες. Οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και με την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ανάλογες εμφανίσεις. 

Η ομάδα του προπονητή μας Θάνου Κούρτογλου και του γυμναστή μας Δημήτρη Βλάχου παρατάθηκε με τους:Κότσα Τζώρτζ, Μπάπκα Σταύρο, Συμεωνίδη Ηρακλή, Γκιώνη Ελευθέριο, Τσιλιγκίρη Χρήστο, Βέτσο Αντώνιο, Χατζηπουργάνη Άγγελο, Παπαθανασίου Δημήτριο, Αλχαζίδη Πέτρο-Γεώργιο, Μαυρίδη Χρήστο, Σεϊταρίδη Άγγελο. 

Αγωνίστηκαν επίσης οι: ο Κουρνούτης Σπύρος στη θέση του στη θέση του Σεϊταρίδη Άγγελου, ο Παραδείσης Δημήτρης στη θέση του Αλχαζίδη Πέτρου, ο Νταμπώσης Νικόλαος στη θέση του Παπαθανασίου Δημήτρη, ο Βαρβαρέζος Δημήτρης στη θέση του Συμεωνίδη Ηρακλή, ο Δημητριάδης Γεώργιος στη θέση του Μπάπκα Σταύρου. 

Στηνμελανόλευκηαποστολή συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος Βασίλειος, Λαζαρίδης Γεώργιος, Κίλ Παύλος, MullajEnerdi.


Ο γυμναστής της ομάδας μας Βλάχος Δημήτριος, o Λαμπριανίδης Γεώργιος ασκούμενος σπουδαστής ΙΕΚ, η Διασώστρια Τσολάκη Ελπίδα,ο Τσακιρίδης Βασίλης Εκπρόσωπος Αποστολής Νέων και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Μπάμπης Πεϊδης.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος απομένουν τρεις αγωνιστικές, ρεπό, εκτός με ΠΑΕ Αλμωπό Αριδαίας και εντός με ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας. 

 Η μελανόλευκη αποστολή της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961  ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του ΑΡΗ Κοκκινοπλιτών για την ευγενή παραχώρηση των χώρων του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου