Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ 2-2 Κατάθεση Ψυχής από τους Νέους μας…


 ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ΣΦΚ ΝΕΟΙ

Πρωτάθλημα Νέων Betsson Super League 2 

Συνέχισαν οι Νέοι μας τις σπουδαίες εμφανίσεις τους και ανέκαμψαν το εις βάρος τους σκορ 2-0 στην Νεάπολη της Λάρισας σε 2-2 μετά από κατάθεση ψυχής πραγματοποιώντας ένα εξαίρετο β΄ ημίχρονο όπου όλοι και οι 14 ήσαν υπέροχοι…. 

Πλούσια αγωνιστικάκαι με όμορφα και ποιοτικά τέρματα ήταν η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της BetssonSuperLeague 2 Νέων εκτός έδρας για την ομάδα μας η οποία ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (ημίχρονο 1-0) ανέκαμψε τις δυνάμεις της και με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που παρουσίασαν οι νεαροί μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν με πίστη να ισοφαρίσουν και να απειλήσουν ακόμη και για τη νίκηστο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας. 

Η ομάδα του προπονητή μας Θάνου Κούρτογλου έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες (τραυματισμών και ιώσεων) και με αποστολή μόνο 14άρων ποδοσφαιριστών προετοίμασε κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική και θαυμάσια επίδοση πραγματοποιώντας ένα εξαίρετο β΄ ημίχρονο έχοντας το σκορ 2-0 φτάνοντας σε 2-2 με τέρματα του Βέτσου Αντώνιου εύστοχη εκτέλεση πέναλτι 2-1 που κέρδισε ο Αλχαζίδης Πέτρος  και 2-2 με όμορφο τέρμα σε εκτέλεση του Αλχαζίδη Πέτρου. 

Στην ομάδα μας αγωνίστηκε και ο μικρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής του ρόστερ μας ο Γιώργος Λαζαρίδης (γεννημένος το 2007) στην θέση του τερματοφύλακα. 

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Νέοι:

Κούρτογλου Θάνος (προπονητής), Λαζαρίδης Γεώργιος, Μπάπκας Σταύρος, Γκιώνης Ελευθέριος, Βέτσος Αντώνιος, Χατζηπουργάνης Άγγελος, Παπαθανασίου Δημήτριος, Αλχαζίδης Πέτρος, Σεϊταρίδης Άγγελος, Συμεωνίδης Ηρακλής, Νταμπώσης Νικόλαος, Κιλ Παύλος. 


Αγωνίστηκαν επίσης οι: o Παπαδόπουλος Βασίλειος στη θέση του Λαζαρίδη Γεώργιου, ο Παραδείσης Δημήτριος στη θέση του Κιλ Παύλου, ο Δημητριάδης Γεώργιος στη θέση του Γκιώνη Ελευθέριου.

Την μελανόλευκη αποστολή ακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές MullajEnerdi, Σαλδής Γεώργιος, Τσιλιγκίρης Χρήστος, όπου οι αγωνιζόμενοι ποδοσφαιριστές μας τους αφιέρωσαν τα όμορφα τέρματα. 

Ο γυμναστής της ομάδας μας Βλάχος Δημήτριος, o Λαμπριανίδης Γεώργιος ασκούμενος σπουδαστής ΙΕΚ, η Διασώστρια Τσολάκη Ελπίδα, ο Παναγίτσας Κων/νος εργαζόμενος της ΠΑΕ,ο Χατζηπουργάνης Ιωάννης, ο Τσακιρίδης Βασίλης εκπρόσωπος αποστολής. 

Η μελανόλευκη αποστολή της ΠΑΕ Πιερικός 1961  ευχαριστεί τους διαιτητές της ΕΠΣ Λάρισας, ευχαριστείτην γηπεδούχου ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής της στους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου