Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Για τη νίκη-εξάποντο με τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

 Αποφασισμένοι για τη νίκη που θα τους δώσει τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς είναι όλοι στον Πιερικό.

Η κρισιμότητα του αυριανού (Τετάρτη 9/3, 15.00΄) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι μεγάλη και ξεκάθαρη για τον σύλλογο της Πιερίας αφού η βαθμολογική συγκομιδή θα είναι ουσιαστικά έξι και όχι τριών βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Σε περίπτωση νίκης απο τη μία θα ανασάνει βαθμολογικά και απο την άλλη θα κρατήσει κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού την Βολιώτικη ομάδα, η οποία έχει τον ίδιο στόχο με αυτόν, της ομάδας της Πιερίας.

Η συνδρομή των φιλάθλων θα είναι καταλυτική και γι αυτό, για μια ακόμη φορά γίνεται έκκληση στους φίλους της ομάδας, να βρεθούν στο γήπεδο του Πιερικού και να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια παραμονής που γίνεται απο τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Μια δύσκολη και επίπονη καθημερινή προσπάθεια για όλους, που όταν τελικά αποδώσει τους καρπούς της και κερδιθεί η παραμονή, θα έχει τεράστια αξία και θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους όσους συμμετείχαν.

Η φετινή χρονιά είναι κομβική για την πορεία του Πιερικού. 

Τα δύσκολα σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, έχουν περάσει και η ομάδα μετά απο πολλές μάχες στα δικαστήρια, τους αθλητικούς, τους οικονομικούς εισαγγελείς και τις εφορίες, βρήκε το δρόμο της αφού τακτοποίησε όλες τις παλιές εκρεμμότητες (οι οποίες δεν ήταν λίγες). Πλέον απο το επόμενο καλοκαίρι θα μπορεί να καθορίζει μόνη της τις τύχες, το πρόγραμμα και την πορεία της, κάτι που δεν την άφηναν να κάνει και την φρέναραν συνεχώς, όλα αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και την βάρυναν οικονομικά.

Η Πιερία ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να έχει έναν ισχυρό στο παρόν και το μέλλον ΠΙΕΡΙΚΟ! 


Όλο το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.03.2022 (15:30)

Βέροιας, ΝΠΣ Βέροιας – ΑΕΛ / ΕΡΤ3

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.03.2022 (15:00)

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

Ξάνθη Arena, ΑΟ Ξάνθη – Νίκη Βόλου

Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου

Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β

Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – ΑΟ Τρίκαλα

Καυτανζόγλειο, ΠΟΤ Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας

Σερρών, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β

Ρεπό: Α.Ο. Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου