Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ξάφριζε τρόφιμα και ποτά από μαγαζιά στην Κατερίνη

 Eντοπίστηκε από τον υπεύθυνο ενός καταστήματος την στιγμή που είχε κρύψει στις τσέπες του προϊόντα συνολικής αξίας 114 ευρώ.

Δεν ξόδευε δεκάρα για την σίτιση και την διασκέδασή του ένας 57χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεβε συστηματικά είδη διατροφής και οινοπνευματώδη ποτά από διάφορα καταστήματα στην Κατερίνη, στα οποία έμπαινε παριστάνοντας τον πελάτη ως την στιγμή που τον πήραν είδηση!

Ο δράστης εντοπίστηκε από τον υπεύθυνο ενός καταστήματος την στιγμή που είχε κρύψει στις τσέπες του πανωφοριού του διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 114 ευρώ και στο κατάστημα κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι του έκαναν σωματική έρευνα. Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο, ενώ ο 57χρονος συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι πριν από τρεις ημέρες ο δράστης είχε κλέψει όχι μια και δυο, αλλά 12 φιάλες αλκοολούχου ποτού συνολικής αξίας 136,2 ευρώ από άλλο κατάστημα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή! Ο 57χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές και η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου